Λουίτζι Πιραντέλλο «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα», Ομάδα Πλάνη

Η ομάδα «Πλάνη» κλείνει φέτος δώδεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο θέατρο και ξεκινάει τη νέα θεατρική χρονιά με μια ξεχωριστή παραγωγή.

Ανεβάζει το αριστούργημα του κλασσικού Ιταλού συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλο,

«Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα».

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου 2008 στο Θέατρο Σημείο (Χαρ. Τρικούπη 10, πίσω από το Πάντειο πανεπιστήμιο, τηλ. 210-9229579) και η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι της Άννας Ετιαρίδου και θα παίζουν ο Κώστας Δελακούρας και ο Μιχάλης Γκίνος.

Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης βρίσκεται στην πόλη για να αγοράσει διάφορα δώρα για τη γυναίκα του και τις κόρες του που λείπουν στην εξοχή. Χάνει όμως το τελευταίο τραίνο και αναγκάζεται να καθήσει σ’ ένα καφενείο για να «σκοτώσει» το χρόνο του μέχρι να ξημερώσει. Εκεί τον πλησιάζει ένας περίεργα γλυκός άνθρωπος και, πιάνοντάς του την κουβέντα, του διηγείται την πιο παράξενη ιστορία για το χρόνο, τη χαρά της ζωής, το θάνατο και τη μοναξιά.

[Ομάδα Πλάνη:
Δικαιάρχου 106 – 108, 116 32, Αθήνα, τηλ. 210-70 19 616 & 6944 418987
info@omadaplani.gr]

-(Φωτογραφία από την παράσταση)

1 σχόλιο

  • Σάς εύχομαι όλα να πάνε εξαιρετικά καλά στην παράστασή σας. Ο Πιραντέλο είναι ο ένας από τους δύο αγαπημένους μου, ο άλλος ο Στρίντμπεργκ. Και με τον “Άνθρωπο…” έζησα έναν ολόκληρο χρόνο στην Σχολή του Βαφιά, ένας ρόλος πολύ δικός μου, και δικός σας εύχομαι. Με θεατρική αγάπη.
    Ιάνης Λο Σκόκκο.

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε