Το τελευταίο Botox, του Κων. Ιωακειμίδη. Σύγχρονο δράμα …για γέλια!

mailcf86cf86cf86cf86Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που εξελίσσεται στη σύγχρονη Αθήνα.
Μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβαίνει στο διαμέρισμα της διπλανής πόρτας… Συγνώμη, στη βίλα της διπλανής πόρτας ήθελα να πω!

Ο διαπλεκόμενος μεγαλοδικηγόρος, η -δεν με παίρνει για άλλο botox!- μεγαλομανής σύζυγός του, ο -κόσμος το’χει τούμπανο- gay γιος τους και φυσικά ο εραστής…τους!

Μια φαινομενικά καθώς πρέπει οικογένεια των Βορείων Προαστίων προσπαθεί να βρει διέξοδο στην πεζή καθημερινότητά της. Ατέλειωτες ώρες με Gucci, Prada, δείπνα στο Βυζαντινό, botox, sex, κρέμες La Prairie, δώρα από τον Καίσαρη, κι άλλο botox, κι άλλο sex (αυτά τα δυο πάνε πάντα μαζί – όταν δείτε το έργο θα καταλάβατε γιατί)…

Η άδεια και χωρίς ενδιαφέρον ζωή, το όνειρο της σύγχρονης Ελληνίδας… Ή εν πάση περιπτώσει, της σύγχρονης Ελληνίδας “μοντέλας” που κατάφερε μεν να παντρευτεί τον “μπούλη” της αλλά πλήττει μέχρι… θανάτου.

Ένας φόνος θα έρθει αναπάντεχα για να ανατρέψει τα πάντα.
Μέσα σε ένα μοιραίο Σαββατοκύριακο 4 άτομα θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τις χρόνιες φοβίες τους και θα αναγκαστούν να τις αντιμετωπίσουν.

Ποιος θα καταφέρει να επιζήσει;

Κείμενο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
Σκηνοθεσία: TΟΝΙΑ ΝΤΟΥΣΚΑ
Βοηθός Παραγωγής: ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ
Σκηνικά – κοστούμια: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΥΡΑΡΗ
Μουσική: ΘΕΜΗΣ ΣΑΜΑΝΤΖΗΣ
Casting: www.personanet.gr

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ
ΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ bar-theatre VANILLA PROJECT(Σαρρή 37)
OMADA MIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ 6932351511
Εκτέλεση Παραγωγής: Παντελής Καλατζής 6937846220
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Άγγελος Στελίου 6932909987
Στέλλα Καππάτου 6944268114

φουστανΕΛΛΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣmos

2 σχόλια

  • @φουστανκλπ., διάβασα τις τελευταίες ανακοινώσεις του αμερικάνικου αξιολογητή φαρμάκων (FDA): Πρόσφατα τέλειωσαν έρευνες που έδειξαν ότι το Botox μεταναστεύει στον εγκέφαλο! (Δεν κοροϊδεύω!) Πάνω στα σκευάσματα, που θα στέλνονται απ’ τις εταιρείες παραγωγής του στους κοσμετολόγους γιατρούς, από δω και στο εξής, θα είναι υποχρεωμένες ΑΥΤΈΣ να βάζουν μαύρες ταινίες, όπως εκείνες στα τσιγάρα, που θα προειδοποιούν για τους κινδύνους! Βέβαια, αυτοί που το χρησιμοποιούν, δεν νομίζω να κινδυνεύουν απ’ την μετανάστευση. Το προϊόν θα πεθάνει από έλειψη τροφικού περιβάλλοντος και τ’ απαραίτητα για τη συντήρηση της ζωής… (Δεν κοροϊδεύω!)
    Τώρα για το έργο: Μπορεί να υπάρχει, στ’ αλήθεια, μια τέτοια οικογένεια;; Νέα των 8 μ.μ. μου θυμίζει η υπόθεσης, ή τα μεσημεριανάδικα του Λαζόπουλου, και είμαι φοβερά απορριπτική…

  • Γιατί σέβομαι τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής μου…

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε