Φτου σας !

ai4164Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο κ. Δένδιας αποδοκίμασε για άλλη μια φορά τους χειρισμούς του ανακριτή Απ. Ζαβιτσάνου που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση και δεν έστειλε αμελλητί στη Βουλή τη δικογραφία για τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.
EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 09/04/2009

“Δεν αποστέλλεται στη Βουλή η δικογραφία για τη σκανδαλώδη υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και του ελληνικού Δημοσίου παρά την εξαρχής εκπεφρασμένη άποψη των εισαγγελέων που διενήργησαν την έρευνα, οι οποίοι εντόπισαν ενδείξεις ποινικής εμπλοκής πολιτικών προσώπων.
Την απόφαση για μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή έλαβε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς με σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Κ. Καρούτσου.”
ΒΗΜΑ 23/04/09

Χάθηκε τελείως η “τσίπα” σε αυτό τον τόπο.

Δεν με ενοχλεί τίποτα περισσότερο στη ζωή μου από το να με θεωρεί ο άλλος για κάφρο και να επιμένει να με πείσει ότι πετάει ο γάιδαρος.

Φτου σας!
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω….

Υ.Γ.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Άρθρο 86
1.Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.
2.Δίωξη, ανάκριση, προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση κατά των προσώπων και για τα αδικήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής κατά την παράγραφο 3. Αν στο πλαίσιο άλλης ανάκρισης, προανάκρισης, προκαταρκτικής εξέτασης ή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα και τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου, αυτά διαβιβάζονται αμελλητί στη Βουλή από αυτόν που ενεργεί την ανάκριση, προανάκριση ή εξέταση.

Greconik (Φωτογραφία: ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ)

http://liberalgreek.blogspot.com

4 Σχόλια

 1. Ο/Η nicolaos demonicos λέει:

  @Greconik: Να σε δανείσω σάλιο, πολύ σάλιο και μούντζες, πολλές μούντζες.
  Δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο: Να μας θεωρούν κάφρους, οι οποίοι κάποτε μπορεί και να τα «πάρουν» και να σηκώσουν κεφάλι, ή πρόβατα, που μονίμως θα τα οδηγή η γκλίτσα του τσοπάνη ή το γαύγισμα ενός σκύλου-φύλακα;
  Κάφρους ή πρόβατα λοιπόν;
  Σε όποια περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι μας θεωρούν μαλάκες. Μαλάκες κάφρους ή μαλακισμένα πρόβατα.

 2. Ο/Η saabism λέει:

  ή απλώς μαλάκες; τα πρόβατα δεν αντιδρούν, ένα μπεεεέ κάνουν μόνο. το “κάφροι” δεν είμαι σίγουρος οτι ταιριάζει. Σύμφωνα με το βικιλεξικό: κάφρος είναι κάποιος που δρα χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του τα συναισθήματα των άλλων.
  Στην προκειμένη περίπτωση, κάφροι είναι αυτοί που εμπλέκονται στην υπόθεση.
  Άρα σκέτους μαλάκες μας θεωρούν…

 3. Ο/Η nicolaos demonicos λέει:

  @saabism: Ακριβώς επειδή τα πρόβατα δεν αντιδρούν, για τον λόγο αυτόν μας θεωρούν πρόβατα -και φοβούμαι με όλο τους το δίκιο- και μας αντιμετωπίζουν ως πρόβατα. Το χειρότερο είναι ότι κι εμείς λειτουργούμς ως πρόβατα, αφού ποίμνιο και πρόβατα μας αποκαλούν και δεν αντιδρούμε – ως σύνολο φυσικά.
  Από την άλλη η λέξις «κάφρος» προέρχεται «από την λέξη “καφίρ” (άπιστος), διά της οποίας εχαρακτήριζαν οι μουσουλμάνοι Άραβες όλους όσοι δεν επίστευαν στο Ισλάμ. Σήμερα η ονομασία παρέμεινε για ωρισμένες φυλές Νέγρων, οι οποίες μας είναι γνωστές από τις αρχές του 19ου αι. και οι οποίες αυτοαποκαλούνται Μπαντού (άνθρωποι)». Λεξικά.
  Και τώρα πλέον μπορούμε να αποφανθούμε, αν δεν διαφωνής, ότι μας θεωρούν οι εξουσιαστές μας μαλακισμένα καφροπρόβατα.

 4. Ο/Η Διονυσία Περικλέους λέει:

  @Όλους: Δυστυχώς χρειάζεται κάνουλα συνδεδεμένη με κρουνό σάλιου για να τους φτύσεις όλους αυτούς και δεν την διαθέτω. Άσε που, πιθανόν, δεν θα το ξόδευα κιόλας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *