Άλλα τότε, άλλα τώρα;

Με καλή προαίρεση, θα αποδώσω τους λόγους της καθυστέρησης του κ. Παπανδρέου, στη σταυροφορία για την ακρίβεια και την καθημερινότητα του πολίτη που είπε ότι θα αρχίσει, σε όλα αυτά περί Ζήμενς και στην άμεση εμπλοκή που αποδεικνύεται ότι έχει το κόμμα του.
Έτσι, θα πρέπει να αναμένουμε πότε θα καταλαγιάσει –αν καταλαγιάσει- ο κουρνιαχτός για τις μίζες και το μαύρο πολιτικό χρήμα, για να δούμε και τη σταυροφορία κατά της ακρίβειας και τις προτάσεις που θα κάνει ο κ. Παπανδρέου.
Εκτός και αν, για να αποφύγει τις προτάσεις, θα εύχεται να διαιωνίζεται η υπόθεση της Ζήμενς….
Και βέβαια υπάρχει ακρίβεια που δεν καταπολεμάται με μέτρα μόνο σαν τα 41 που μας λέει κάθε φορά ο κ. Φώλιας… Aυτά να πάει να τα πει σε καμμιά νοικοκυρά στη λαϊκή… Όμως θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Παπανδρέου που μονίμως συμπεριφέρεται λες και ζει εκτός Ελλάδας, τι ομολογούσε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κ. Σημίτης:
– « …Σε πολλά προϊόντα οι τιμές παρουσιάζουν αυξήσεις υψηλότερες από τον πληθωρισμό και αυτό είναι ένα φαινόμενο που βασανίζει τον κόσμο και η αγορά απειλείται από στρεβλώσεις με θύμα τον καταναλωτή». Αυτά ο κ. Σημίτης τα έλεγε ακριβώς πριν από πέντε χρόνια, τον Μάρτιο του 2003 σε συνέντευξή του στους Ξένους Ανταποκριτές!
Τότε, ο κ. Παπανδρέου αποδεχόταν ως φυσιολογική αυτή την εξέλιξη των τιμών; Και αφού είχε από τότε προτάσεις, γιατί δεν τις εισηγείτο για να βγάλει και από τη δύσκολη θέση τον τότε αρχηγό του;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΝΙΠΗΣ -(Φωτογραφία: PIX)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *