Μιας και οι υποκλοπές πάνε στα αρχεία…

H VPRC, μετά τις κομματικές δημοσκοπήσεις, άρχισε να διερευνά την μπλογκόσφαιρα. Από την έρευνα θα προκύψει και ο καταλληλότερος για blogger; Άμα είναι να βάλω κάτι “μέσα” να δουλέψουνε!

Αφού οι δημοσκόποι, ξέρουν τι ψηφίζουμε και ποιον θεωρούμε κατάλληλο να μας κυβερνά κλπ κλπ, δεν είναι ανούσιο το να τρέχουμε στις κάλπες; Ας βγαίνει το αποτέλεσμα με tele-voting. Πιο έγκυρο και πιο φθηνό (σε κόστος ντε!), θα είναι!

Εφόσον έχουν τόση πέραση τα blog, γιατί δεν φτιάχνει και η κυβέρνηση ένα; Προτείνω δε, να είναι διαδραστικό, ώστε να υπάρχει πραγματική και ενεργή συμμετοχή του πολίτη.

Ακόμα και η ΔΕΗ κάνει διακοπές, ενώ εγώ πήζω! Πλήρης ισοπέδωση των αξιών της κοινωνίας. Ούτε τα μπάνια του λαού δεν μας αφήνουν να κάνουμε.

Ο Τσουκάτος της Πόπης, κάνει κι αυτός διακοπές. Ακούγεται όμως έντονα πως είναι από μπουζί και όχι από πλατίνες, όπως αρχικά είχε διαδοθεί.

Τα κλιματιστικά μας (Ζίμενς φυσικά), δουλεύουν στο φουλ. Πηγαίνω στη δουλειά με παλτό κι από μέσα το μπικίνι. Την ώρα που τελειώνω, πετάω το παλτό μες στο ασανσέρ και ξεχύνομαι στους δρόμους σαν την cat woman, ένα πράμα. Αν τύχετε στον δρόμο μου, κάντε στη άκρη. Με τυφλώνει το πάθος και δεν ξέρω που πηγαίνω!

Ζίμενς ήταν και το κινητό μου. Το πέταξα προχθές στα σκουπίδια αφού σε όποια υπηρεσία και να πήγαινα, με κοίταζαν απαξιωτικά. Λες και αυτοί δεν παίρνουν μίζες! Εγώ τουλάχιστον το αγόρασα με τον ιδρώτα μου το κινητό, έχω και την απόδειξη αγοράς από τον Γερμανό, για όποιον ενδιαφέρεται…

Τελικά ο Ρόκο(ς) και “τ’ αδέρφια του”, πόσο εμπλεκόμενοι είναι στην “πολύκροτη υπόθεση”; Ο Βισκόντι, έχει να δηλώσει κάτι γι’ αυτό;;; Στην ανάγκη, ας κάνει δήλωση η Μανιάνι…
To κείμενο αποτελεί προιόν υποκλοπής του blog της DANA SEMITECOLO  http://katrougiali.blogspot.com/.

Ελπίζουμε να τοποθετηθεί στα αρχεία η υποκλοπή αυτή , όπως κι άλλες χειρότερες!

-(Φωτογραφία: PIX)

2 σχόλια

  • Εν πρώτοις η κυβέρνηση δεν φτιάχνει blog και μάλιστα διαδραστικό, διότι δεν θα τολμά να το ανοίξει και να διαβάζει αυτά που θα της σύρουν. Κατά δεύτερο λόγο δεν κάνει μόνο ο Τσουκάτος διακοπές κάνει-απ’ ό,τι διάβασα τις εφημερίδες και ο κ. Χριστοφοράκος, καθ’ ό,τι εθεάθη με ψάθινο καπέλλο, παρά θιν αλός, ρεμβάζων…
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσθε που πληρώσατε για να αγοράσετε το κινητό σας Ζημενς. Η εταιρία τα προϊόντα της τα χαρίζει πρώτα σε πολιτικούς, για να δει αν δουλεύουν καλά και δεν παρουσιάζουν προβλήματα και μετά τα βγάζει στην αγορά. Εσείς είσθε πολιτικός;

  • Κύριε Βίτσο, σας ευχαριστώ πολύ για την υποκλοπή! Τώρα είναι σίγουρο πως θα υπάρχει σε κάποιο αρχείο το πόστο μου, μια και εγώ είμαι αμελής και δεν τα αρχειοθετώ!

    Σας ευχαριστώ και για την διαφήμιση, διότι τον μαρκετίαρ πολλοί εμίσησαν, το μάρκετινγκ, ουδείς!

    Κύριε Ανώνυμε Ταπεινέ, όλοι κάνουν διακοπές -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- εκτός από εμένα! Κι αυτή είναι μια μεγάλη, κοινωνική αδικία! Ο κ. Χριστοφοράκος, κυκλοφορεί μόνιμα με το ψάθινο καπέλο και… πέρα βρέχει!

    Τέλος, δεν διαμαρτύρομαι που αγόρασα το κινητό από τη Ζίμενς, τουναντίον! Το θεωρώ και τιμή μου. Όμως ευχαριστώ που μου δώσατε τα φώτα σας! Δεν είχα καταλάβει πως οι πολιτικοί μας, γίνοναι ακόμα και “πειραματόζωα” για το καλό της Χώρας! Είναι πολύ συγκινητικό, τω όντι!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε