Η ερώτηση που δεν έγινε και η …πάπια

Επειδή διαβάζω συνεχώς για εισαγγελικές ερωτήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν στους κληθέντες, υπό την ιδιότητα των μαρτύρων, στην υπόθεση της Ζήμενς κι επειδή βασική ομολογία υπήρξε από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχουμε, από εισαγγελικής πλευράς, υπαινιγμό για μαύρο πολιτικό χρήμα, απευθύνθηκα σε πρώην δικαστικό.
Κι εκείνος μου είπε το εξής: Ότι αν ήταν στη θέση του ανακριτή, η ερώτηση που θα έκανε στον ομολογήσαντα ότι πήρε χρήματα από τη Ζήμενς (για το ΠΑΣΟΚ) κ. Τσουκάτο, θα ήταν η εξής:
Επειδή είσαστε τότε δεξί χέρι του (τότε) πρωθυπουργού –δηλαδή του κ. Σημίτη- ο πρωθυπουργός είχε γνώση ότι έμπαιναν αυτά τα λεφτά στο κόμμα;
Απλά πράγματα…Διότι δεν μας αρκεί ότι δεν θα πραγματοποιήσει ο τέως (πρωθυπουργός) την απειλή του, να κάνει κόμμα…Δεν μας αρκεί όμως και το να κάνει την πάπια δια τους περί αυτόν.

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ -(Φωτογραφία: PIX)

2 σχόλια

  • Σίγουρα πάντως ο κ. Σηίτης δεν θα έκανε μια όποια κι όποια … πάπια! Μόνο την κινέζικη

  • Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω και εξηγώ μόνο δια της μεταφυσικής είναι πωα κάθε φορά που πάω να γραψω το όνομα Σημίτης -ως επιχείρησα στο προηγούμενο σχόλιό μου- μου βγαίνει…Σηίτης!!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε