ΛΑ.Ο.Σ

1001-nightsΚόμμα κατάλοιπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το ίδρυσε ο γνωστός Οθωμανός Καρα Τζαφέρ.

Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες ιστορικές πηγές οι πρώτοι οπαδοί παύλα εθνικόφρονες παύλα ο Πλούτωνας είναι ελληνικός,
προσχώρησαν στο κόμμα για να διασώσουν τις ανά πάσα στιγμή και ώρα εθνικές αξίες που κινδυνεύουν από οποιονδήποτε δεν είναι Ελλην (you know, τους βαρβάρους) ή από όποιον “Ελληνα” δεν νιώθει αυτό το συναίσθημα ανάτασης και ολοκλήρωσης μπροστά στο δικέφαλο αετό (προσοχή μη γίνει σύγχυση με γνωστές ομάδες)…

Στόχος των θιασωτών της ιδεολογίας που προάγει το κόμμα ΛΑΟΣ είναι να εξελληνίσουν όλο τον κόσμο, ακόμα και εκείνο που κατοικεί σε άλλους, αλλά ελληνικούς, πλανήτες.
Γνωστοί λόγιοι, υποστηρικτές του κόμματος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο Άδωνις και ο αδερφός του. Θα τους βρείτε καθημερινά στο αγωνιστικό Μακεδονία TV να διακηρύσσουν τις ελληνικές αξίες και τις αλήθειες που οι εχθροί του ελληνισμού κρύβουν από τον λαό.

Περιληπτική αναφορά: Τα Ελοχίμ είναι έξω από την πόρτα σας. Μην μπερδευτείτε και τα ταΐσετε, γιατί θα σας κάνουν οθωμανούς και θα σας αναγκάσουν σε οθωμανικό μέχρι τα 78 σας!!!
Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι ελληνικός… απόδειξη το όνομα!!!
Η Κίνα είναι ελληνική… Οι φασίστες σχιστομάτηδες με την πρόφαση του υπερπληθυσμού πήραν, με τις γνωστές τακτικές των πολεμικών τεχνών, το μεγαλύτερο ελληνικό κομμάτι γης. Στην πραγματικότητα είναι κι αυτοί Ελληνες αλλά τα Ελοχίμ τους έριξαν κάτι στο σάκε και το ξέχασαν!!!
Σε υποψήφιους υποστηρικτές, αν και απευθύνεται σε όλους τους Ελληνες, απαγορεύεται ρητά ακόμα και να περάσουν έξω από τα κεντρικά γραφεία αν: είναι gay ή λεσβίες, είναι από την Τήλο, είναι μελαμψοί, είναι Αλβανοί, είναι Τούρκοι, έχουν Τούρκο κουνιάδο ή γάτα αγκυρας ή ινδικο χοιρίδιο, έβλεπαν τα σύνορα της αγάπης ή το μην μου λες αντιο, έχουν αίμα άλλου χρώματος εκτός από λευκό και γαλάζιο…

Ακόμα και αν θέλετε διακαώς να γίνετε μέλη, καλέστε στα κεντρικά 210- 666-Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και δείτε αν ανήκετε σε κάποια από τις απαγορευμένες κατηγορίες καθώς λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν όλες!

ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΕΡ
Ωθομανομογγόλος σουλτάνος επί ιουράσιας εποχής, τρισέγγονος του μπατζανάκη του κουνιάδου της συμπεθέρας του 32ου θετού γιού του Μωάμεθ του Β’ του Εμπαμέσα, και ιδρυτικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ.
Γνωστός για τις καλλιτεχνικές (και όχι μόνο) συνεργασίες του με τον Μπιν-Λάντεν και την Καλομοίρα (κυρίως κατά τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και θεατρική σκηνή).

Μωάμεθ ο Β’ ο Εμπαμέσα
Ο ισχυρότερος σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μακρινός συγγενής του Καρα Τζαφέρ. Κατόρθωσε να κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη, καθώς και ο ίδιος ήταν μεγάλος θαυμαστής του μπακλαβά και του σις κεμπάμπ.
Μεταξύ άλλων, υπήρξε μεγάλος αντίπαλος του Κωνσταντίνου Παλιοκουβέντα, τελευταίου αυτοκράτορα της Βυζαντινορωμαικοελληνικής Αυτοκρατορίας.
Αν δεν γνωρίζετε ούτε τον Κωνσταντίνο Παλιοκουβέντα, τι πάτε σχολειό και κάνετε; Ντροπή! Τζάμπα πάνε τα λεφτά των γονιών σας στα φροντιστήρια!

Ο Μωάμεθ γεννήθηκε μικρός και χνουδωτός, όπως υποστηρίζουν και οι τουρκοαιγυπτιακές ιερογλυφικές γραφές. Στα τέσσερά του χρόνια ανακάλυψε το ταλέντο του να επιβάλλει την άποψη του στους γύρω του ( δεν αποκαλούσαν τυχαία ώρα του πόνου την ώρα που ο Μωάμεθ έπρεπε να κάνει μπάνιο). Οι σχέσεις του με τα παιδάκια της ηλικίας του δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο ίδος προτιμούσε να αποκαλεί τους φίλους του σκλάβους, βρωμιάρηδες, άχρηστα κοπρόσκυλα, παρακατιανούς ρακοσυλλέκτες, ακοινώνητα βόδια και παρτάλια.

Μόλις ο Μωάμεθ έκλεισε τα δέκατα πέμπτα του χρόνια, κατόρθωσε να πάρει το θρόνο από τον πατέρα του, τον Μωάμεθ τον Α’ τον Δυσλεξικό, ο οποίος  δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη καθώς τον οδηγούσαν στην κρεμάλα. Μετά τη στέψη του εκτέλεσε το σύνολο της βασιλικής αυλής, τους υπηρέτες και τους μάγειρές του, με την πρόφαση ότι “μία μύγα μπήκε στο δωμάτιό μου”.
Στην πραγματικότητα, όμως, το έκανε αυτό διότι δεν χώνευε καθόλου τους χριστιανούς, τους οποίους και χτύπησε, πέταξε, σκότωσε, έφτυσε.

Ο Μωάμεθ κατέστρωσε ένα σχέδιο για να αφανίσει όλους τους Χριστιανούς από την Αυτοκρατορία του. Από το σχέδιο αυτό θεωρήθηκε ως ο προκάτοχος του Χίτλερ. Συγκέντρωνε όλους τους χριστιανούς σε στρατόπεδα συγκεντώσεως (Προύσα, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα) όπου τους έκαιγε με τη χρήση του στερεού πυρός (εξέλιξη του υγρού. Έπειτα με τις στάχτες τους έφτιαχνε μικροκατασκευές, όπως πίνακες, χαλιά, παζλ, μην γνωρίζοντας τον τρόπο κατασκευής σαπουνιών, ακόμα.

Φημολογείται πως την ιδέα την πήρε από τον εβραίο συμπέθερό του, γι αυτό και ο Χίτλερ ως γνήσιος πιστός τους το ανταπέδωσε, 6ΟΟ χρόνια μετά. Τέτοιες πληροφοριές αντλούνται από την μελέτη των απόκρυφων βιβλίων του Κορανιού, τα οποία γράφτηκαν από μεγάλους ιστορικούς της εποχής, όπως ο Ιάσων ο Μαλακογνώμων, ο Μεμίκ ο Παππούς (από τα σύνορα της αγάπης), ο Αμένοφις ο Τρομπαδούρος και η Πάπισσα Χριστίνα η Τρομερή.

Στον Καρά Τζαφέρ οφείλουμε την ανακάλυψη μεγάλων επιστημονικών θεωριών, ορθά αποδεκτών, όπως το “Πας μη έλλην βάρβαρος, δισβάρβαρος και τρισβάρβαρος”  και το “Η λύση για το σκοπιανό είναι μία: σύνορα κοινά με την Ιρλανδία”.
Κατά την πολύχρονη πολιτική, θεατρική, καλλιτεχνική και τρομακρατική καριέρα του, συνεργάστηκε με άξιους Πατέρες του έθνους, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους (και τα αποθέματα βλακείας τους) στην υπεράσπιση της Ελλάδος από εξωτερικούς κινδύνους όπως οι σκοπιανοί, οι μουσουλμάνοι, οι κουμουνιστές, οι εβραίοι, οι βούλγαροι, οι αμερικανοί, ο σύλλογος Βαλκανικών Παλιμπαιδισμών (ιδρυτής: Πρόεδρος Μπους), οι τούρκοι, οι τσιγγάνοι, και γενικότερα όλα τα στοιχεία που διεφθείρουν και καταστρέφουν την ήρεμη και αγνή ζωή των κατοίκων της ισχυρότερης (;;;) χώρας του ηλιακού συστήματος, της Ελλάδος. Κύριος συνεργάτης του υπήρξε ο πολέμιος των αλλοδαπών, Άδωνης Γεωργιάδης.

frikipaideia

4 σχόλια

 • @ Frikipaidia: Όσο πας γίνεσαι και καλλίτερος.

 • @frikipaideia: «Κόμμα κατάλοιπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»;! Ασυγχώρητο λάθος! Της Ανατολικής Ανθελληνικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, γνωστής και ως Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας από το 476 (κατάλυσις του Δυτικού Ρωμαϊκού κράτους), ιδιαιτέρως δε μετά τον 11ο αιώνα στις εμπορικές συναλλαγές της αυτοκρατορίας. Το απολύτως ύποπτο «Βυζαντινή» είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
  Είμαι της άποψης ότι εκείνοι που προβάλλουν το παραμύθι των «Ε» και τα συναφή, γνωστοί και ως «Ελλαδέμποροι», όπως επιτυχέστατα τους απεκάλεσε ο εκδότης του μη εκδιδομένου από 01.01.09 «Δαυλού», ο Δημήτρης Λάμπρου, δεν είναι άλλο από εξωνισμένοι Εφιάλτες και Σχολάριοι. Το τι όμως ο ανθρωποκεντρικός Ελληνισμός προσέφερε, είναι κάτι που ΟΥΔΕΙΣ έχει μέχρι σήμερα αμφισβητήσει, ούτε καν αυτός ο Φαλμεράϊερ. Οι καραγκιόζηδες -με την αισχρότερη έννοια του όρου- όμως, προκειμένου να ‘κονομήσουν πέντε φράγκα, όχι τον Ελληνισμό θα ευτελίσουν με τα ηλίθια παραμύθια που σερβίρουν, όχι μόνο την μάνα τους και την αδελφή τους θα έβγαζαν στο πεζοδρόμιο, αλλά και στον πρωκτό τους θα δεχόντουσαν οτιδήποτε με αντάλλαγμα να βάλουν κάτι ΚΑΙ στην τσέπη τους. «Δεσποινίς, συλληφθήκατε επ’ αυτοφώρω με το όργανο του κυρίου στο στόμα σας. Μπορείτε να το εξηγήσετε»; «Να βάλω κάτι στο στόμα μου ήθελα, κ. πρόεδρε…». Το ίδιο και όλοι αυτοί. Οι οποίοι δεν διστάζουν για την εξοικονόμηση του επιουσίου τους να ευτελίσουν ιερά και όσια.

 • Ερμηνείες των αρχικόλεξων του ΛΑ.Ο.Σ.
  01. ΛΑβαρα Ορθοδοξίας Στοιχειωμένα (ντάμνταντάραμ νταραμνταντάραμ)
  02. ΛΑβρων Ορθοδόξων Συνέδριον (εν Αγία Λαύρα)
  03. ΛΑβύρινθος Ορθοδόξου Συνδυασμού (σταυρός και περισσεύοντα λείψανα)
  04. ΛΑγιαρνιά, Όσοι Σωθήτε (προλάβετε, κλείνει η λίστα)
  05. ΛΑγαρά Όμβρια Σαπιόνερα (από νεκροταφεία νοημοσύνης)
  06. ΛΑγοί, Ορτύκια, Σταυραετοί (να τρών’ οι τελευταίοι)
  07. ΛΑδι Όξινο Στοπ (μόνο παρθένο ή αγουρέλαιο)
  08. ΛΑθος Όραμα Σκαρφίστηκες (προς καναλάρχην)
  09. ΛΑθρεπιβάτες Ονείρου Συναδέλφωσης (και επανίδρυσης του κράτους)
  10. ΛΑθροθήρες Ομόρων Συναδέλφων (έλα εδώ, έχει κοκό)
  Η συνέχεια σε επόμενο σχόλιο. Ευπρόσδεκτες διορθώσεις και συμπληρώσεις.

 • ΩΡΕ ΠΙΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΙΤΕ.

  ΟΥΣΤ

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε