Βαλίτσες

Εντυπωσιάζει διαρκώς ο Θ. Τσουκάτος.
Ναι, πήρε λεφτά από τη “Ζήμενς” μέσα από διαδρομή λογαριασμών τρίτων, τα πήγε λέει στο κόμμα, μόνο αυτός (μάγκας γαρ) ήξερε από πού είναι τα λεφτά, οι άλλοι τα πήραν αμέσως χωρίς να ρωτήσουν τίποτε, χαμπάρι κι’ αυτοί από πού ήταν τα λεφτά (δηλαδή,”καλημέρα παιδιά, σας έφερα μια βαλίτσα λεφτά”, απλώς “μιλ μερσί Θόδωρε” και τέρμα), ναι παράνομο ήταν αυτό, αλλά “δεν είχε τεθεί ποτέ το θέμα”, λέει, εκεί στη Χ. Τρικούπη και τώρα που μας πιάσανε “είμαι πικραμένος”, επειδή το κόμμα δε τον στηρίζει.
Απίθανα πράγματα! Μιλούν αυτοί οι βαλιτσάκηδες πεπεισμένοι, ότι απευθύνονται σε βλάκες πολίτες.

Ο κ. Γ. Ανδρ. Παπανδρέου; Ω, σας παρακαλώ!
Ποτέ του δεν ήξερε, ποτέ του δεν κατάλαβε πώς λειτουργεί το κόμμα, πώς ακριβώς χρηματοδοτείται, ποιοι άνθρωποι το κυβερνούν εκεί μέσα, τι κάνει ο Θ.Τσουκάτος, ο «κολλητός» του πρωθυπουργού του, ποτέ του δεν έμαθε αν στελέχη του κόμματος του είχαν κάποιες φιλίες με τη “Ζήμενς”, με την “Ιντρακόμ”, ποτέ δεν πληροφορήθηκε, ότι ο οικογενειακός φίλος, κ. Τρεπεκλής ασχολείται με μπίζνες που “ενδιαφέρονται” για το Δημόσιο, όχι τίποτε από αυτά, διότι ο αγαθός αυτός δημόσιος άνδρας, που έμελε να γίνει και αρχηγός του κόμματός του, μελετούσε επί έτη τη διπλωματική ιστορία της περιοχής.
Και τώρα στενοχωρημένος με τα άθλια που αποκαλύπτονται δεν θέλει να ξέρει τι γινόταν με τον Τσουκάτο και τους άλλους στο κόμμα με τα “μαύρα” εισαγόμενα λεφτά και θέλει να θεωρηθεί στο ΠΑΣΟΚ “λήξαν”το θέμα.
Ναι, είναι μεγάλος!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ -(Φωτογραφία: PIX)

4 σχόλια

 • Κύριε Παρατηρητά, ορθώς παρατηρείτε όλα αυτά. Ειδικώς για τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου, δεν εκπλήσσομαι αν δεν είχε πάρει τίποτε χαμπάρι. Τι περιμένετε άλλωστε από άνθρωπο που βάζει το δάκτυλό του, στις ρόδες του ποδηλάτου του, εν κινήσει. Όσο για τον κ.Τσουκάτο, όντως δεν έμαθε αν στελέχη του κόμματός του είχαν φιλίες με Ζήμενς και Ιντρακόμ. Του τις έκρυβε ο κ. Κόκκαλης, με τον οποίον συναγελαζόταν..
  Κύριε Παραητηρητά, έχετε αντιληφθεί ότι μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν ο αλήστου μνήμης Κοσκωτάς και…παρθένα ήταν αλλά και κύριος;

 • Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριε Ανώνυμε Ταπεινέ; Ο Κοσκωτάς ήταν παρθένα ή όλοι αυτοί ήταν ακόμη παρθένες επί Κοσκωτά; Μετά, με την τριβή, έμαθαν όλα τα κόλπα του Κάμα Σούτρα και μας έδωσαν και καταλάβαμε.

 • Εεε, ρε γλέντια…
  Πόσα ήξερε ο Καραγκιόζης όταν έλεγε:
  “θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε”.
  Πολλά χρόνια μπροστά σου λέω!!!!
  Τα σέβη μου

 • Οι άλλοι απλώς δεν ήθελαν να αμαρτήσουν. Θυμίσου το μήλο; των θρησκευτικών; Η γνώσης είναι αμαρτία!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε