Παπάς, the game

Το απόλυτο παιχνίδι τώρα και στους πιστούς!

Πίνακας περιεχομένων
1 Τι κάνεις στο παιχνίδι;
2 Leveling up
2.1 Διάκονος
2.2 Παπάς
2.3 Αρχιμανδρίτης
2.4 Μητροπολίτης
2.5 Επίσκοπος ή Μοναχός
2.6 Αρχιεπίσκοπος
2.7 Εφραίμ
3 Τιμή

Τι κάνεις στο παιχνίδι;
Το Παπάς the game 1: mission Vatopehdion είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια από την κονσόλα playstation 3. Διαδραματίζεται στην παρακμιακή Ελλάδα του 2009. Κύριος χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος που γίνεται παπάς και ανεβαίνει στην ιεραρχία της εκκλησίας. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις τον παίχτη σου τον απόλυτο επιχειρηματία της εκκλησίας, να πουλάς μίζες, να δωροδοκείς, να εκμεταλεύεσαι κομμάτια γης, να αγοράζεις και να πουλάς νησιά,  να παίζεις στα χαρτιά ηπείρους και λίμνες κ.α. Επίσης, αλλάζεις level τον χαρακτήρα σου άμα έχεις ορισμένα πράγματα όπως exp, κότερα, νήσους, ελικόπτερα, μονές κλπ.

Leveling up

Διάκονος
Ικανότητες: λάδωμα
Εxp: 0000
Ξεκινάς το παιχνίδι ως διάκονος. Αρχικά, στο κεντρικό μενού επιλέγεις την περιοχή που θα αρχίσεις. Πρέπει να μαζέψεις ορισμένα exp για να αλλάξεις level. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις ορισμένες δουλειές. Το να διακονείς τον παπά της ενορίας σου δίνει 1-10 exp. Εκτός από αυτού του είδους τις δουλειές, μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο (10-15 exp) ή και να λαδώσεις τους ανωτέρους σου (20 exp για κάθε 200 € δωροδοκίας). Σημειωτέον πως ξεκινάς με 700 €.

Cheatcode: Δωροδόκησε τον παπά τρεις φορές με 100 €, 150 € και 200 € την φορά. Θα σου ζητήσει να μπεις σε ένα δωμάτιο. Εκεί θα σου δώσει ένα παράξενο κλειδί.

Παπάς
Ικανότητες: εκμετάλευση, λάδωμα
Exp: 0100
Αφού συγκεντρώσεις τα 100 exp, πηγαίνεις στο κεντρικό εκκλησιαστικό συμβούλιο και γίνεσαι παπάς. Μπορείς να κάνεις ό,τι έκανες και όταν ήσουν διάκονος και ακόμα περισσότερα! Εκτός από τις λειτουργείες (15-30 exp) πληρώνεσαι κιόλας με 700 € τον μήνα (στο παιχνίδι είναι 3 μέρες). Επίσης μπορείς να δεχτείς λαδώματα, να αγοράσεις διακόνους, να φτιάξετε ομάδα και να παίζετε αγώνες. Ξεκλειδώνεται ο ιππόδρομος και το Καζίνο στην Πάρνηθα. 

 Αρχιμανδρίτης
Ικανότητες: λάδωμα, παζάρι με εξοχικά
Exp: 0450
Εδώ τα πράγματα αποκτούν ενδιαφέρον. Τώρα μπορείς να παζαρεύεις μικροπράγματα και λαδώνεσαι από ανώτερους για να κάνεις βρωμοδουλειές. Ξεκλειδώνονται νέες ασχολίες και μπορείς να εντάξεις μια ομάδα μπράβων.

 Μητροπολίτης
Ικανότητες: χοντρό παζάρεμα, ανάθεση βρωμοδουλειών
Exp: 1000
Αναγκαία: 5000 €
Μπορείς πλέον να διαβάζεις στο Metropolitan για την Metropolis. Μια σημαντική αποστολή είναι πια προς χρήση: αγοράζεις μίζες, παίζεις μετοχές στα χρηματιστήρια, παζαρεύεις πιο πολλά πράγματα. Μαζεύεις λεφτά και κάνεις μαζικές καλλιέργειες. Από τις φυτείες παίρνεις χοντρό ρευστό…

Επίσκοπος ή Μοναχός
Ικανότητες: όλες ξεκλειδωμένες
Exp: 2500
Αναγκαία: 25000, 5 μετοχές, 2 εξοχικά στην Εκάλη, 10 μπράβοι
Ξεκλειδώθηκε η περιοχή Άγιο όρος. Παρόλα αυτά δεν έχεις εκεί παντού πρόσβαση. Μπορείς όμως να πουλήσεις και να αγοράσεις εκτάσεις γης.

Cheatcode: Πήγαινε έξω από την μονή βατοπεδίου. Πάτα στη πόρτα Χ. Θα σου βγάλει σημείωμα The door is locked. Τότε πάτα Ο, Χ, ΠΑΝΩ, Δ, Χ, Χ, Ο. Θα πέσει ουρανοκατεύατο ένα σεντούκι. Θυμάστε το κλειδί που πήρες; Με αυτό το ανοίγεις. Μέσα είναι 5 μίζες και 100.000 €.  Σε κακή καλή μεριά!

Αρχιεπίσκοπος
Exp: 5000
Αναγκαία: 150.000 €, μονή πολυκάστρου, Λάρισα, Κρήτη
Τώρα κυβερνάς την Eκκλησία και απομυζάς το λεφτά από τις ενορίες που αφήνουν στο παγκάρι οι φτωχοί. Επίσης άνοιξε το βαταπέδι!

Cheatcode: Μπες στο βατοπέδι. Στο πίσω μέρος της μονής θα δεις ένα πεύκο. Όταν το αγγίζεις, πάτα Δ, Ο, Δ, ΠΑΝΩ. Θα πέσει ένα όπλο. Πάρ’ το και μπες από την αριστερή πύλη. Εκεί θα δεις έναν παπά που κοιτάει έναν πίνακα. Σκότωσέ τον με το όπλο και πήγαινε στο πτώμα του. Θα πάρεις 100.000 € και τα χαρτιά για την ιδιοκτησία του Άγιου όρους. Επιτέλους, δικό σου!

Εφραίμ
Εxp: 9999
Αναγκαία: 1.000.000€, Άγιο όρος, την μισή Ελλάδα
Συγχαρητήρια! Έφτασες το ανώτερο επίπεδο! Είσαι πια ο Εφραίμ! Τερμάτισες το παιχνίδι! Τώρα φρόντισε να ξεφύγεις από την δικαιoσύνη λαδώνοντας πολιτικούς και μη.

Τιμή
Το παιχνίδι Παπάς the game 1: mission Vatopehdion πουλείται στην τιμή των 70 € χωρίς το Φ.Π.Α.

Το 30% των κερδών θα δωθούν στα ταμεία της Εκκλησίας για να αγοραστούν ρούχα, μίζες για τους φτωχούς.

Σε λίγο καιρό, θα κυκλοφορήσει το Παπάς the game 2: Efrem strikes back. Μαζέψτε λεφτά για να το αγοράσετε!

Παραγγελίες: Πατήρ Νικόλαος Κ.

frikipaideia  -(Φωτογραφία: Η συσκευασία του παιχνιδιού. Η ονομασία MONOPOLY  προέρχεται από το ΜΟΝΗ και ΠΟΥΛΑΩ)

6 σχόλια

 • @Ρε frikipaideia, ξεφτιλίζεις ό,τι (αν)ίερο και (αν)όσιο έχει μείνει σ’ αυτόν τον τόπο να στραφούμε και να ελπίζουμε, ρε γαμώτο σου. Τώρα τι κάνουμε; Πού να πάμε να «ακουμπήσουμε» την σωτηρία της ψυχής μας, που είναι και μεγάλο πράγμα; Κι ούτε μια πληροφορία για το πόσο κοστίζει… Λιγώτερο ή περισσότερο από ένα γάμο γάμα κατηγορίας; Β΄; Α΄; Λουξ; Υπερλούξ; Άσε που μ’ αυτήν την κρίση μας βλέπω τους περισσότερους γάμα θέση κόλαση. Γάμα, ρώτησες; Μωρέ γάμα, σου λέω.
  Κάνα δυο κτητικά που μου διέφυγαν βάλτα μόνος σου.

 • έλα, φτάνει με τους παπάδες, τους δεσποτάδες και τους καλογέρους… Από ένα σημείο και μετά καταντά βαρετό, κακόπιστο, μανιακό και… ύποπτο…

 • @Νίκος: Όντως αηδία έχουν καταντήσει οι παπάδες. Και πού είσαι ακόμα…
  Θα καθαιρεθεί ο Παντελεήμων; Θα προσφύγει στον Πατριάρχη; Τι θα γίνει με τον Νικόδημο, που τον ξωπέταξαν από την θέση του Αττικής;
  Θα παραπεμφθούν ο Εφραίμ και ο Αρσένιος; ΄Ηταν θύτες ή θύματα στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Παρέσυραν αυτοί τους πολιτικούς να υπογράφουν τις σκανδαλώδεις συμβάσεις με το Δημόσιο ή τις επινοούσαν οι πολιτικοί που εισέπραταν τη μερίδα του λέοντος και οι παπάδες έπαιρναν το κατιτίς τους;
  Πόσο ψηλά έφτασε το σκάνδαλο; ΄Εχει αγγίξει και το Πατριαρχείο; κλπ. κλπ.

  Βλέπεις αγαπητέ Νίκο; Όλο εμάς τους λαικούς μπλέκουν στα ga(y)mes τους! Από ένα σημείο και μετά καταντά βαρετό, κακόπιστο, μανιακό και… ύποπτο…

 • @Νίκος: Με κάλυψε ο Αρταξέρξης. Μέχρις ενός βαθμού. Οι όποιας διαβάθμισης και όποιου δόγματος «παπάδες» είναι όργανα. Και είναι κρυμμένοι πίσω από μια βαρειά κουρτίνα. Κάποτε θα την αποκαλούσα νέτα-σκέτα θρησκεία. Η οποία τους ίδιους σκοπούς εξυπηρετούσε όπου γης. Είναι η φύσις της αυτή. Γι’ αυτό ιδρύθηκε. Σήμερα το πράγμα δεν είναι ακριβώς έτσι, γι’ αυτό θα μείνω εδώ. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος και τρόπος για ανάπτυξη τέτοιων θεμάτων.

 • Νίκο, γιατί διαμαρτύρεσαι; Πολύ λιγότερο έχει επαναληφθεί απ΄ όσο άλλα θέματα.

  Αρταξέρξη μια διόρθωση : δεν έχουν καταντήσει αηδία – πάντα ήταν αηδία. Απλώς παλιότερα δεν γίνονταν γνωστά τα σκάνδαλά τους, μια και υπήρχαν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες λογοκρισίας.

 • aposteilate ena dvd downloadable opws epi8ymw na to paremporeusw meso alodaphn planodion. yparxh se free download? anamenw agwniodws apanthsh!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε