Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

250px-ce9cceb7cf84cf83cebfcf84ceaccebaceb7cf82_ce9acf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceafcebdcebfcf82“Καλύτερα να σε φάνε τα λιοντάρια
και οι κροκόδειλοι,
παρά να σου ευχηθεί ο Μητσοτάκης…
Γιατί να το κρύψωμεν,
άλλωστε;”

-Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο Απόλυτος Έλληνας Πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ( Ακατανόμαστος, πλάσμα Μ, Δράκουλας των Χανίων ή τσουνάμι) αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές.

Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.

Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993. Το φαινόμενο Μ. φέρεται να εμφανίστηκε στην Κρήτη λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας (ή λίγο πριν) και το συνακόλουθο τσουνάμι. Πιθανότατα ανασύρθηκε από το βάθος της θάλασσας όπου διέμενε μαζί με άλλα παρόμοια πλάσματα απομεινάρια της Ιουρασικής περιόδου, γεγονός, που επιβεβαιώνεται κατά τους θερινούς μήνες όταν για ελάχιστα λεπτά εξαφανίζεται υποθαλάσσια κατευθυνόμενος προς την αρχική του κατοικία. Κάθε ελπίδα, όμως, για παραμονή του εκεί εξανεμίζεται λίγο αργότερα όταν αναδύεται και πάλι στη θαλάσσια επιφάνεια.
Το είδος Μ. έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, με αυγά ή διχοτόμηση, όταν ζευγαρώνει με παρόμοια πλάσματα (βλ.λ. Μαρίκα Μητσοτάκη).
Ορισμένοι απόγονοί του όμως (βλ.λ. Ντόρα) εικάζεται πως προέκυψαν με την διαδικασίας της εκβλάστησης, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται από μια μηχανική παλλινδρομική κίνηση των ώμων προς τα πάνω. Ως εκ τουτου διατηρούν αναλλοίωτα κοινά χαρακτηριστικά και μπορούν να επιβιώσουν στο ίδιο περιβάλλον.

Τρέφονται καταναλώνοντας σάρκες από παρεμφερή όντα όπως η παλαιολιθική οικογένεια Papandreicus Americanensis ή η συνομοταξία πρωτοθηλαστικών Caramanlius Damalensis.
Αυτά που λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι δημιούργημα του God, είναι μπούρδες. Γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί να γκαντεμιάσει τον God. Το ΄χει κάνει αμέτρητες φορές. Ο God όμως μπορεί να γκαντεμιάσει το Μητσοτάκη, οέο; Βρείτε εσείς την απάντηση, γιατί εγώ τώρα εντωμεταξύνομαι.

frikepaideia

5 σχόλια

 • Κανείς άλλος δεν μπορεί να γκαντεμιάσει τον Μητσοτάκη, εκτός από τον ίδιο!

  Πολύ το χρειαζόμουν αυτό το γέλιο, ευχαριστώ!

 • frikepaideia: Χωρίς να έχω διαβάσει το -άνευ ειρωνείας- περισπούδαστο και κατά το μάλλον επιστημονικώς τεκμηριωμένο άρθρο σας, τον είχα ονομάσει «Μπρρρρρ, με ταυτόχρονο ισχυρό συγκρυακό τρέμουλο ώμων και κεφαλής όπως κατά τον τερματισμό της ούρησης». Πιστεύετε ότι υφίσταται πιθανότης το φαινόμενο τούτο να οφείλεται σε μια γονιδιακή γνώση της καταγωγής του περί ου όντος, η οποία εκδηλώνεται ούτω άμα τω ακούσματι ή τη εκφορά του ονόματος; Θεωρείτε ίσως τούτο ως λόγον μη χρήσεως του πατρικού επιθέτου υπό της εχούσης -ωιμάς- ομοίας πολιτικάς βλέψεις θυγατρός, προτιμούσης εισέτι το Μπακογιάννη έναντι του πατρικού; Έχετε την άποψιν ότι το σκόροδον δύναται να δράση ως αποτρεπτικόν και καθ’ όμοιον τρόπον ως προς τα βαμπίρ; Διότι σταυρός, άγιον νάμα, οίνος ματαλήψεως και επίκλησις οιουδήποτε αγίου ου δύνανται.

 • @.n. demonicos: Λέτε να είναι η ελληνική έκδοση του Adams’ family;; Μπρρρρ.

 • @nicolaos demonicos: Μαλακία – μαλακία, Νικολάκη, αποκαλείς αυτά που γράφω κάτω από το post περί φαντασμάτων, αλλά εδώ δείχνες να έχεις μια χαρά θεωρητική κατάρτιση στο θέμα! Μέχρι και το αντι- πνευματικό σκόρδο ξέρεις!
  Άσε πια τα θρησκευτικά τσιτάτα. Αυτά δεν έχουν σχέση με μεταφυσικές;

  Γιατί το ψάχνεις, λοιπόν, το ζήτημα, αφού δεν σε ενδιαφέρει;
  Εγκυκλοπαιδικώς και μόνο;
  Ή για να μπορείς να δίνεις εξυπνακίστικες απαντήσεις ως φωτεινός παντογνώστης;

  (Επί της Γραμματικής απαντώ εις το οικείον post)

 • @φάντασμα της Όπρεας: (by the way είσαστε στη Λυρική όταν φιλήθηκαν οι δυο άντρες;;) Πρέπει να ξέρετε πως στους φανατικούς διώκτες ψάχνουν και βρίσκουν τους φανατικούς υποστηρικτές τους ΟΛΟΙ οι -ισμοι. Αν ψάχνετε για ν’ αφήσετε στο ποδάρι σας, σεντόνι σας μάλλον, κληρονόμο της δουλειάς σας να ξέρετε πως: Παραδίδω μαθήματα σε νεκροταφείο, βράδυ, με βαριά ομίχλη, αέρα να σφυρίζει και ντόπερμαν με σουβλερά δόντια…

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε