Ο διάβολος είναι τα Prada!

Ποιο είναι το “φονικό όπλο” μια γυναίκας;
Το σπινθηροβόλο βλέμμα της;
Το πλούσιο στήθος της;
Μήπως, τα οπίσθιά της που κοιτάζουν τον ουρανό;
Μπορεί να είναι και το πνεύμα της;
Η καλλιέργειά της;
Η λάμψη της;

Αυτό που λέμε “σεξ-απίλ”; Η γοητεία της;
Ως γυναίκα θα σας απαντούσα πως είναι όλα αυτά και τίποτα από αυτά…
Γιατί αγαπητοί, όλα τα χαρίσματα του κόσμου μαζί, δεν μπορούν να αποτελέσουν ισχυρότερο φονικό όπλο, για μια γυναίκα, από ότι οι γόβες της!
Οι γόβες: το απόλυτο αυτό φετίχ, για άντρες και γυναίκες. Σε οποιοδήποτε χρώμα, ύψος, σχέδιο κι αν είναι. Πάντα διαχρονικές και πάντα αποτελεσματικές ως προς τον εντοπισμό θηράματος αλλά και την εξόντωση αυτού.
Άλλο και εμεί οι ίδιες οι γυναίκες, συχνά, γινόμαστε θύματα του δικού μας όπλου.
Και τι εννοώ; Πως δεν φτάνει που μαζεύεται στις γόβες μας κάθε πιστός/στή της γόβας, κινδυνεύει και η σωματική μας ακεραιότητα! Όσες και όσοι έχουν πέσει πάνω από γόβες, καταλαβαίνουν καλά τι εννοώ!
Κι όσοι δεν έχουν γευτεί τη “γλύκα”, ας έρθουν να δουν εμένα που έπεσα τις προάλλες και είμαι λες και τράκαρα με νταλίκα!
Και δεν είναι καθόλου αστείο, σας πληροφορώ! Αλλά όπως κάθε γνήσιο όπλο που σέβεται την χρήση του, πολύ εύκολα στρέφεται ενάντια στον κάτοχό του.
Γι’ αυτό, προσοχή! Άλλωστε, θα είδατε τις προάλλες τι έγινε στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της φετινής playmate. Εγώ δεν είδα αλλά μου το είπανε! Πήγαινε λέει, με χάρη και έξτρα-σέξυ-βλέμμα η διαγωνιζόμενη -με τις πραγματικά εντυπωσιακές αναλογίες- γλιστράει η γόβα, πάρτην κάτω! Τον απόλυτο εξευτελισμό θα ένιωσε η κοπέλα και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι, μια ρήξη συνδέσμου, δεκάδες μώλωπες και τσαλαπατημένη αυτοπεποίθηση. Για χρόνια θα την στοιχειώνει το πλάνο με την πτώση της.
Είναι όμως κι αυτά τα κανάλια βρε παιδί μου… τσκ τσκ τσκ! Κανίβαλοι σκέτοι. Ούτε να πέσει κανείς κάτω δεν μπορεί! Αντί να του προτείνουν ένα χέρι να πιαστεί, έστω μια κάμερα, ένα μικρόφωνο βρε αδερφέ, σαν τα κοράκια παίζουν και ξαναπαίζουν τα πλάνα μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος τηλεθεατής. Και μετά θα την βλέπουν στο δρόμο και όλοι θα την ξέρουν ως “το κορίτσι που έπεσε από τις γόβες της στα playmate”, κι αυτό σίγουρα, δεν είναι καθόλου κολακευτικό…
Φονικές γόβες: Σκοτώνουν ανθρώπους, αξιοπρέπειες και καριέρες, ενίοτε…
DANA SEMITECOLO  -(Φωτογραφία: P.R. εταιρείας D&C)

4 σχόλια

 • Άξιότιμη Dana,
  υπάρχουν και οι χαμηλοτάκουνες γόβες.
  Από δω και πέρα να φοράς μόνο αυτές που δεν είναι φονικές. Θα δείς.. Θα τις φοράς και θα πετάς.
  Όχι τίποτ΄ άλλο αλλά μη κινδυνεύσει και η δική μου σωματική ακεραιότητα από ψηλοτάκουνες γόβες φονικές. Γιατί αν εσύ φιλτάτη μου έπεσες τις προάλλες στο δρόμο ποιός μου εγγυάται εμένα ότι αν καμιά φορά σε συναντήσω τυχαία στο δρόμο δεν πέσεις πάνω μου και πάθω κάτι; Ή άν πέσεις πάνω μου και γώ από τη δική σου ορμή πέσω πάνω σε έναν τρίτο, πές μου ποιό δικαστήριο θα βρεθεί να μας δικάσει και τους τρείς και με ποιά κατηγορία αφού υπαιτιότητα γόβας δεν υπάρχει παρά μόνο ανθρώπινη υπαιτιότητα.
  Σε προκαλώ λοιπόν και σε προσκαλώ με όλο το σεβασμό να αφήσεις τις παλιές σου συνήθειες και να πας αμέσως στα μαγαζιά να ψωνίσεις χαμηλοτάκουνες γόβες. Άσε που είναι και φθηνές.
  Έτσι και εσύ το φετίχ σου θα διατηρήσεις αλλά και εμένα θα προστατεύσεις από μελλοντικό κακό συναπάντημα από φονικές γόβες.

  Σ’ ευχαριστώ.

 • Υπάρχουν και τα tip toes. Τα βάζεις μέσα στις γόβες, όσο ψηλές κι αν είναι και περπατας κια άνετα. Άσε που φαίνεσαι ψηλή σαν την Ναόμι Κάμπελ έστω και αν είσαι ζουμπάς…

 • Αξιότιμε Γάτε,

  Λυπάμαι που πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως αλλά είναι η αλήθεια: πέφτω ακόμα και από σαγιονάρες!

  Έτσι, οι χαμηλοτάκουνες γόβες – που για ‘μένα δεν είναι γόβες- δεν αποτελούν τη λύση του προβλήματος. Ο γιατρός λέει πως έχω μαλακές αρθρώσεις και αυτό κάνει το περπάτημά μου ασταθές. Κανείς δεν είναι τέλειος!

  Κατανοώ απολύτως τους φόβους σας και συμφωνώ μαζί σας πως είναι άκρως επικίνδυνο να πέσω -εγώ ειδικά- επάνω σας, λόγω όγκου.

  Για το λόγο αυτό, προτείνω, στις ασφαλιστικές εταιρείες, να συμπεριλάβουν στην ασφάλεια ζωής και την σωματική βλάβη από γόβα (για τις γυναίκες) αλλά και την σωματική βλάβη που προξενείται από πτώση άλλου ατόμου, από γόβα, επάνω στον ασφαλισμένο.

  Ευελπιστώ, η παραπάνω πρόταση να γίνει αποδεκτή, από τις ασφαλιστικές αλλά κι εσείς, προσέχετε λίγο στο δρόμο, τόσες γόβες κυκλοφορούν εκεί έξω και πιστέψτε με, όλες μα όλες, είναι φονικές!

 • Αγαπητές Σάρα & Μάρα,

  Εμείς τα κορίτσια, πάντα καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας! Φυσικά και είμαι ζουμπάς και δεν κυκλοφορώ ποτέ χωρίς ψηλοτάκουνα.

  Αφήστε που το ψηλό τακούνι με δείχνει και πιο αδύνατη!

  Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να μην μου “γυρίζει” το πόδι αλλά ματαίως! Όπως έγραψα ήδη και στον Γάτο, το πρόβλημα είναι στις μαλακές αρθρώσεις!

  Αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην αίθουσα, παρακαλώ να μας δώσει τα “φώτα” του, επάνω στο καυτό αυτό ζήτημα!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε