Χτυποκάρδια στο ΜπέρΒουλη Χιλς!

Τι πολιτισμικός σεισμός με μετασεισμό 6,1 της κλίμακας ρίχτερ είναι αυτός!
Μετά τα νέα για τον πολυαναμενόμενο ερχομό της Μαντόνα στη χώρα μας, στις 27/9, άλλη μία βόμβα ετοιμάζεται να σκάσει στα σπίτια μας μέσα από τη μικρή, πικρή μας οθόνη.
Πρόκειται για μία βόμβα ψυχαγωγική, ατομική και αμερικανικής προελεύσεως που δεν είναι άλλη από το νεανικό σίριαλ-θρύλο «Χτυποκάρδια στο Μπέρβερλι Χιλς». Οι γόηδες αυτής της επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας του ’90 προκάλεσαν πολλές καρδιοπάθειες στο πέρασμά τους.
Kαρδιοπάθειες όμοιες μ’αυτές που προκαλούν και σε μας οι σημερινοί γόηδες, αυτοί της Βουλής. Θα μπορούσα μάλιστα, άκοπα, να διανείμω τους αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους του σίριαλ, στους αντίστοιχους ζεν πρεμιέ-πρωταγωνιστές της βουλής μας:
Στο ρόλο του ατίθασου, ασυμβίβαστου, καρδιοκατακτητή Ντίλαν, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στο ρόλο του αγοριού της μαμάς, του πάντα ‘διαβασμένου’ Μπράντον, που τελικά τον κέρδισε η πολιτική, ο Κώστας Καραμανλής.
Τέλος, στο ρόλο του μικρού της παρέας, του Ντέιβιντ, που είχε μια αγαπημένη με την οποία ποτέ δεν ολοκλήρωσε τη σχέση του μέσα σε τόοοοσα πολλά χρόνια(!) ο εκλεκτός κύριος Γιώργος Παπανδρέου.
Kανένας απ’τους ηθοποιούς της αμερικανικής σειράς δεν έκανε περαιτέρω καριέρα.
Τι να συμβεί, άραγε, με το καστ του δικού μας «ΜπέρΒουλη Χιλς»;
Η συνέχεια επί της οθόνης…
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗ -(Φωτογραφία: P.R. εταιρείας εκμετάλλευσης serial)

2 σχόλια

  • Μάλλον για τσίρκο Μεντράνο εμάς μας μοιάζουν. Ο Κώστας ακροβάτης στα σχοινιά των ομολόγων, ο Γιώργος θηριοδαμαστής όλων όσοι τον αμφισβητούν και των θηρίων της Ζήμενς που θέλουν να τον κατασπαράξουν και ο Αλέξης σε ρόλο κλόουν

  • Ασύγκριτοι χαρακτήρες! Τα παιδιά του Μπέρβερλι Χιλς ήταν σεμνά και αριστοκράτες και παγκοσμίως διάσημοι. Αντιθέτως τα παιδιά του ΜπέρΒουλη Χιλς της μεταπολιτευτικής περιόδου τσακώνονται στην ουρά για το ποιός θα πρωτοπάρει τζάμπα φουρνάκια Zήμενς των 100 ευρώ ή θα γλιτώσει τα 60 ευρώ της διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο. Τόση γυφτιά ακόμη και στα μάτια ενός γύφτου. Εμ.. με τέτοιες συμπεριφορές αριστοκράτης δεν γίνεσαι, απλώς παραμένεις διάσημος γύφτος στο χωριό σου που λέγεται Ελλάδα.

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε