Αποχή από …τον κ. Τσίπρα!

Μιας και είναι η εποχή των αποχών, προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
– Για την Ευρώπη,
– Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
– Για το αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
– Για το αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
– Για το μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίες πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.
Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει.
Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης.
Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα συνεχίζουν να λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!”
Χωρίς να εξετάζουν τίποτα άλλο!

 “ΑΝΩΝΥΜΟΣ”  -(Φωτογραφία: αρχείο φουστανΕΛΛΑΣ)

2 σχόλια

  • Για να καταθέσει κανείς απόψεις πρέπει και να έχει. Ο κ. Τσίπρας είναι η εφαρμογή από τον ΣΥΡΙΖΑ μιντιακών συνταγών, τύπου life style. Γι’ αυτό και ο φουκαράς, μετά την πρώτη πολιτική του αποτυχία θα διαθέτει όλα τα προσόντα να αναλάβει πρωϊνό reality show στην τηλεόραση

  • Ο κ. Τσίπρας! ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΜΠΑΛΛΌΝΙ; κ. Φωστίνη για πρωϊνό, ή βραδυνό, reality show χρειάζονται ωραίες γάμπες! Που να φαίνονται! Κιόλας!

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε