Από των Σκοπίων τη Σκοπιά στων Εβραίων τον εμβρασμό. Εμμονές Βλακείας.

Πριν από κάποιες μέρες είχαμε εδώ δημοσιεύσει το :
Σκοπιανό: Η βλακεία κινεί κυβερνήσεις όπου εκτέθηκαν απόψεις άλλου τύπου και λόγου!
https://www.politismospolitis.org/?p=1730
Το ίδιο βέβαια μοτίβο διατηρείται και εδώ , στο δραματογράφημα αυτό, σε αντιδιαστολή με το πρώτο που ήταν ευθυμογράφημα!
Βλακείες ή ψυχολογικές εμμονές βέβαια υπάρχουν σαν πρακτική σε Κατευθυνόμενες – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – Εθνικές Συνειδήσεις και από κάθε λαό του κόσμου! ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ , ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε κάποιους Λαούς και μέρη του Κόσμου!

Σε αντιδιαστολή με τους Σκοπιανούς/ κατοίκους της FYROM , που δεν έχουν πάνω από 1000 χρόνια Ισορία και προσπαθούν βλακωδώς ψυχολογικά να την πλατύνουν για να σταθούν ως εξουσία και επικράτεια, οι Εβραίοι βλακωδώς ως κυβέρνηση και εξουσία εμμένουν στα εξής: ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Αυτά βέβαια εκτός από την άκρατη λατρεία τους – πολύ περισσότερο από κάθε άλλο λαό – στα υλικά αγαθά και το χρήμα! (βλέπε Μωυσής : Χρυσός Μόσχος…) και ασφαλώς στην έμμονη προσμονή τους (και μέσω των προφητειών τους) σ’ ένα ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ! ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ Ή ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ (το αξίζουν – θα πουν κάποιοι – όμως αυτό άραγε;;;;) .

Και το χειρότερο απ’ όλα αυτά είναι ότι κυρίως στον σύγχρονο Χριστιανισμό , που αποτελεί φυσική απόρροια και συνέχεια του Ιουδαϊσμού, μετέδωσαν τις δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις σε μεγάλο βαθμό!  είναι γεμάτη από αλυτρωτισμούς, πάθη , βιαιότητες , καταλύσεις κράτους , εξορίες , εχθρότητες και αντιπαλότητες !

Είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ ΜΙΣΟΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ , αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΏΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!
Αν θέλει κάποιος λαός να αντιπαλέψει τους Εβραίους πραγματικά , τότε θα πρέπει να μελετήσει σοβαρά την Ψυχολογία τους μέσα από την ΙΣΤΟΡΙΑ τους, δηλαδή την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ!

Η εμμονή αυτή των Εβραίων μέχρις άκρων , λόγω των δεισιδαιμονιών τους , τους οδηγεί σε λύσεις, πράξεις και ενέργειες αδόκιμες ή και ανήθικες για άλλους λαούς.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ!

Όμως αυτό τους κάνει και από την άλλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ούτως ώστε ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ , ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ με κύριο σκοπό την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!
Αυτό έχει ως συνέπεια να προκαλούν και να παθαίνουν!. Να σπείρουν δυστυχία (Παλαιστίνιοι) και να παίρνουν (Βαβυλώνιοι κλπ. , Χίτλερ Ολοκαύτωμα , Επιθέσεις μαχητών κ.α.)

Δηλαδή οι Εβραίοι φοβούνται την αυτοδιάψευσή τους και αντιπαλεύουν ψυχολογικά (ΙΝΤΕΡΝΕΤ) και φυσικά (πχ Ηρώδης, Φιλισταίοι , Παλαιστίνιοι, Λωρίδα Γάζας κλπ) όποιον διάκειται αντίθετα στην δεισιδαίμονα και προφητικά αγόμενη στάση ζωής τους! Με σκοπό άλλοτε να εκπληρώσουν και άλλοτε να αποτρέψουν…. ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Συμπερασματικά απ’ όλα τα παραπάνω :
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ , Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΣ! – Πέρα και έξω από δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις – ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ!

DR ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ MD , PHD

Από το blog: http://nrdisaster.blogspot.com

13 σχόλια

 • @κ. Βίτσο: ο κ. Γιανναδάκης είναι γιατρός; Το MD αυτό νομίζω πως σημαίνει. Πάντως είναι ανιστόρητος. Το 70 μ.χ. όταν ο Τραϊανός μετά το πέσιμο της Μασάντα, αν δεν κάνω λάθος, ξεκλήρισε και σκόρπισε στα πέρατα της γης τους Εβραίους το έκανε σ’ αυτούς που δήλωσαν μονοθεϊστές και βέβαια Εβραίοι. Οι παλαιστίνιοι δεν φύτρωσαν ξαφνικά. Ή δεν ήταν Εβραίοι ή ασπάστηκαν τα είδωλα κι έτσι έμειναν. Τώρα αν αυτό ήταν η απαρχή της οικονομικής “κυριαρχίας” των Εβραίων στον πλανήτη; Εεε, τί να κάνουμε;; Οικογένειες και συγγενείς που συνεργάζονται αναπτύσσονται. Και γι’ αυτό θα τους κατηγορήσουμε;; Μόνον εκείνοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αγωνίζονται!! Οι άλλοι είναι πατάτες του καναπέ.
  Ολόκληρη μυθιστορηματογραφία αναπτύχθηκε: Σαίξπηρ και κτλ. Γιατί εγγλέζοι Σάϋλωκ δεν υπήρχαν;; Τους γκετοποίησαν οι υπόλοιποι χριστιανοί -εσκότωσαν τον Χριστό μας βλέπετε(!) και οι λόγοι δεν ήταν θρησκευτικοί -για να φανατίσουν το πόπολο μόνο ήταν- για τους ιθύνοντες ήταν σκέτο πλιάτσικο. Κι ο Χίτλερ το ίδιο έκανε στις περιουσίες τους- αλλά παρ’ όλα αυτά τα κατάφεραν! Κι αυτό συμβαίνει μ’ όλους τους μετανάστες που σ’ όλη την ιστορία ήταν άνθρωποι χωρίς στον ήλιο μοίρα. Τους διώξαν σε: Αμερική. Αυστραλία. Αφρική και τα κτλ. Οι Εβραίοι ήταν και κυνηγημένοι σ’ αυτούς τους τόπους επί πλέον. Και σ’ όλη την δύσκολη ιστορία τους.
  Η δύναμη που κάνει τον κόσμο να προχωρά μπροστά είναι η πάνω κρούστα των ανθρώπων και το κατακάθι των ανθρώπων. Η ενδιάμεση μάζα -λέγε με βολεμένο δημόσιο υπάλληλο στις μέρες μας- είναι σε κωματώδη κατάσταση… Ή κλεπτική όσον αφορά στους δημόσιους υπαλλήλους. Αν ο κύριος είχε διαβάσει πώς έγιναν οι τράπεζες -λέγε με Ροτσιλντ κτλ., οι ασφαλιστικές εταιρείες -λέγε με Λόϋντς κτλ., θα σκεφτόταν πιο σοβαρά πριν γράψει τις γεμάτες μίσος αρλούμπες του!
  Το Ισραήλ, παρ’ όλο τον 60ετή πόλεμο, έχει μια σφριγηλή οικονομία. Και το να τα λέμε αλλοιώς κοροϊδευόμαστε. Αν είναι εχθροί μας ένας λόγος να τους ξέρουμε καλλίτερα. Φανταστήτε εμάς σε 60 χρόνια πόλεμο τί θα είμαστε στην θέση τους και αν θα υπήρχαμε! Ούτε ψίλος στον κόρφο μας. Την οικονομία του το Ισραήλ την στηρίζει… στην τεχνολογία και στην έρευνα. Έχει τόσο προηγμένη έρευνα που μπορεί και πουλάει τα ευρήματά της σε ΆΛΛΟΥΣ. Τώρα κάνετε αντιδιαστολή με ΟΛΟΥΣ τους αραπάδες. Και μετά την πλήρη, από το ’73, εθνικοποίηση του πετρελαίου τους -το γράφω για να μην μου γράψει κανένας την αρβύλα ότι οι μεγάλες εταιρείες πετρελαίου τους… εκμεταλεύονται! Ναι στο Ισραήλ εκκλησία και κράτος δεν είναι χωρισμένα. Γιατί εδώ τί είναι;; Και δεν μου λέτε οι μουλάδες: του Ιραν, της Σ. Αραβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν είναι η… πρωτοπορία της προοδευτικότητας;; Αυτοί δεν πάνε να ξεκινήσουν θρησκευτικούς πολέμους με αιχμή του δόρατος την άθλια, αγράμματη μάζα τους;; Σε όλες αυτές τις χώρες το 52% του πληθυσμού -οι γυναίκες- είναι πεταγμένες έξω από όποια οικονομική, πολιτική, πολιτιστική, επιστημονική και κτλ. δραστηριότητα. Αυτά θαυμάζουμε;; Όλα αυτά τα κράτη και διοικήσεις -Φατάχ και Χαμάς περιλαμβάνονται- είναι αθεράπευτα διεφθαρμένα. Μόνο που η διαφθορά αλλοιώς υπολογίζεται εκεί! Άλλο το γεωγραφικό τους στίγμα…

 • Επειδή οι μεν είναι άθλια και αγράμματοι μάζα, ασφαλώς και δεν νομιμοποιούνται οι άλλοι που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι είναι κυνηγημένοι και ότι όλοι τους επιβουλεύονται, να ξεκληρίζουν κόσμο και κοσμάκη. Οι πατέρες και παπούδες των σημερινών ισραηλινών που είχαν να επιδείξουν και διωγμούς αλλά και προσωπικου΄ς αγώνες σε μάχες επιβίωσης (με την αυθεντική του όρου έννοια) είχαν καταλάβει πως εξελίσσονται τα πράγματα και πήγαν και σε ένα Καμπ Ντέίβιντ. Τα σημερινά “μωρά” απλώς θέλουν να διαιωνίσουν μία μιζέρια -που στο παρελθόν ήταν δικαιολογημένη- συνεχώς κλαίγονται ως..(επιτρέψτε μου την έκφραση) κλαψομούνηδες και, ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ επειδή είναι τελείως απολιτίκ σε σχέση με τους πατεράδες τους, θεωρούν ότι η μόνη πολιτική είναι αυτή των όπλων.
  Ελέγχουν οικονομικά τον κόσμο οι εκτός Ισραήλ. Οι εντός παίρνουν του κόσμου τα λεφτά, ακόμη και από τους αφελείς Γερμανούς που ξεπληρώνουν τις ενοχές τους και παρ’ όλ’ αυτά θεωροπύν εαυτούς δυστυχείς. Μπορεί οι Άραβες να μισούν περισσότερο του Παλαιστίνιους διότι ξέρουν τι κουμάσια είναι (εξ ου και οι σφαγές από τους Ιορδανούς) αλλά λίγοι είναι αυτοί που δεν ταυτίζουν σήμερα τους Εβραίους με τον …Αδόλφο, για να επιβεβαιωθεί πως τα θύματα γίνονται όταν λάχει οι χειρότεροι και από τους θύτες τους…

 • @Newsman: Ούτε οι Εβραίοι ούτε οι Παλαιστίνιοι δικαιολογούνται για την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Κάνετε λάθος αν νομίζετε πως είναι απολιτίκ οι Εβραίοι. Ο Μπεν Γκουριόν, ο ιδρυτής του σημερινού Ισραήλ, είχε πει από τότε πως έπρεπε να κάνουν ειρήνη τότε που είχαν το πάνω χέρι. Αλλά με ποιόν να συνομιλήσουν τότε που έπρεπε;; Με τον Νάσσερ;; Όταν ο κάθε μουλάς, από το ’48 και δω, πλειοδοτεί σε ξερίζωμα του Ισραήλ και σφάξιμο των Εβραίων;; Έχουν νικηθεί σε πόσους πολέμους οι αραπάδες; Κυνικά να το πούμε ο πόλεμος δημιουργεί δίκαιο!
  Όσο για το Καμπ Νταίϊβιντ το δέχτηκαν γιατί τους εγγυήθηκαν την υπαρξή τους οι Αμερικάνοι. Και οι μεν δολοφόνησαν τον Σαντάτ. Και οι δε τον Γιτζάκ.
  Με τον Αχμεντινετζάντ και τους μουλάδες στο Ιράν το πυρηνικό νέφος μας έρχεται. Οι τελευταίες ρουκέτες που πέσαν στο Ισραήλ ήταν Ιρανικές, μεγάλου βεληνεκούς, και ήρθαν μέσω των τούνελ των συνόρων της Γάζας με την Αίγυπρο -κεφαλοτύρι όχι τούνελ είναι!
  Και αν είσαστε Εβραίος θα τους εμπιστευόσαστε τους αραπάδες;; Αυτούς που σε δύο κουκίδες γης που έχουν στο χάρτη, οι Παλαιστίνιοι, έκαναν δύο κράτη! Το λάθος των Εβραίων είναι πως έπρεπε να τους αφήσουν να σφαχτούν μεταξύ τους. Και να τους δώσουν και λίγο πάρα πάνω τόπο. Για άνεση. Το κάναν οι Εβραίοι στην Σάμπρα και Σατίλα το ’82. Τα προσφυγικά στρατόπεδα στην Βυρητό. Κοιτούσαν τους Λιβανέζους που τους σφάζαν. Και το ‘καναν πιο αποτελεσματικά οι αραπάδες. Είναι σφαγείς εκπαιδευμένοι. Όλοι τους. Και η Φατάχ. Και η Χαμάς. Όσο για το Λίβανο;; Υπάρχει το κράτος;;;
  Τους το διέλυσαν οι Παλαιστίνιοι!!
  Εσείς και εγώ θα κρίνουμε τους γερμανούς αν είναι αφελείς ή όχι;; Δηλαδή δεν έκανε σαπούνι κανέναν το γ΄Ράιχ! Ζήτω ο Πλεύρης!
  Και δεν ξέρω αν, σαν Ελληνίδα, με συμφέρει να λείψει το κράτος του Ισραήλ από κει που ‘ναι. Νομίζω πως είμαστε οι επόμενοι της Ισλαμικής λαίλαπας. Και η Τουρκία Ισλάμ είναι… Και η Κύπρος είναι μέσα στο χάρτη της μεγάλης Συρίας… Δυστυχώς η διπλωματία των αραπάδων είναι ο πόλεμος! Τον επιβάλλουν!
  Και η εξωτερική πολιτική είναι αυτό που μας συμφέρει. ΕΜΑΣ. Οι κλάψες, για όποιον καϋμένο, είναι απάτη για το πόπολο. Και για να γεμίζουν ώρα τα παράθυρα στα κανάλια.
  Όσο για τον αν ελέγχουν το κόσμο οικονομικά οι Εβραίοι: Σοβαρά το λέτε;; Με το πετρέλαιο στα 150$ το βαρέλι δεν με ελέγχουν οι μουλάδες;;; Με τσακίζουν! Όχι με ελέγχουν… Σκεφθήτε και μην σας παραμυθιάζουν.

 • Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο Site παρατηρώ κ. Περικλέους ότι έχετε μία τάση να μπερδεύετε τα πράγματα. Πρώτ’ απ’ όλα δεν είπα ότι οι Εβραίοι είναι απολιτικ,είπα ότι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ Εβραίοι είναι απολιτίκ, κάτι που τελικώς επιβεβαιώνετε και η ίδια αναφερόμενη στον Μπέν Γκουριόν ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ πριν.
  Στο Κάμπ Ντέηβιντ πήγαν επειδή το έκριναν συμφέρον από πολιτικής πλευράς κάτι που συμβαίνει μόνο όταν διαθέτεις στοιχειώηδη πολιτική σκέψη για να καταλάβεις τι και πότε σε συμφάρει. Κάτι που δεν ισχύει σήμερα.
  Και βέβαια νομιμοποιούμαστε ως σκεπτόμενοι άνθρωποι να κρίνουμε αν είναι αφελείς οι Γερμανοί ή όχι. Αυτό που γράφω δεν έχει σχέση με τα σαπούνια που γράφετε εσείς. Και είναι αφελείς επειδή ακόμη δίνουν λεφτά στο Ισραήλ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ. Αυτό έγραψα, αλλά πολλές φορές σας διαφεύγει τι διαβάζετε

 • @Newsman: Ούτε οι παλιοί ούτε οι σημερινοί Εβραίοι είναι απολιτίκ! Απόδειξη η δομή του κράτους τους και η σφρυγηλότητα της οικονομίας τους! Χρησιμοποιείτε κενούς όρους! Τί σημαίνει απολιτικός;; Όταν στα 18 τους, άντρες γυναίκες, κατατάσσονται στο στρατό και ξέρουν και το ΓΙΑΤΙ;; Ακοματίκ είναι! Και λύση θέλουν από πάντα. Εκείνοι που δεν θέλουν την λύση είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο χρόνος δουλεύει γι’ αυτούς! Και είναι οι Παλαιστίνιοι! Αν υπάρχει ενδεχόμενο να διαλυθούν και να πάψουν να υπάρχουν οι ΗΠΑ τότε, και να είσαστε βέβαιαος, θα σφάξουν και όλους τους Εβραίους… Και ούτως ή άλλως οι υπόλοιποι αραπάδες τους έχουν πετάξει εκτός αραβικού… σώματος. Μπουκώνουν, την ηγεσία τους, κάτι πετροδόλλαρα -που τα ‘χουν πάρει από μας- και έχουν ήσυχη την συνείδησή τους. Αλλά και οι δύο λαοί είναι σε τραγική θέση.
  Δεν μου λέτε, εμείς εδώ ζητάμε και πήραμε ή παίρνουμε -και δεν ξέρω πόσα- αποζημιώσεις για μερικές εκατοντάδες θύματα στα Καλάβρυτα, και όπου αλλού, και σωστά. Εκδικητικές δολοφονίες αμάχων ήταν για την δράση των ανταρτών μας! Αυτοί με τα εκατομμύρια ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ θύματα -δεν ήταν αντίποινα τα κρεματόρια!- τί πρέπει να πάρουν;; Δεν είναι λοιπόν αφελείς οι Γερμανοί. Μάλλον δεν ξέρετε τι γράφετε γιατί εμένα δεν μου ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ… Αν και είμαι 98 χρονών!

 • @Ίδιον: Και πηγαίνετε κατά Καστοριά ή Θεσ/νίκη μεριά να δείτε πλιάτσικο που κάναμε, εμείς οι ηρωϊκοί Έλληνες, στις περιουσίες των Εβραίων που μας άφησαν για… φύλαξη! Όταν τους μάζεψαν και τους κουβαλούσαν οι Γερμανοί στη σαπουνοποιία της Γερμανίας πατητούς στα βαγόνια για ζώα! Κάτι θα μάθετε!

 • “Αραπάδες”,”Εβραίοι”;…Μπρρρρ!

 • Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Τα περί αποζημιώσεων για θύματα στα Καλάβρυτα είναι παραμύθια της Χαλιμάς ότι τις έχουμε πάρει. ΕΝΟΧΕΣ καταλάβετέ το ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΕΣ εξαργυρώνουν οι αφελέστατοι Γερμανοί διότι ακόμη τους κυνηγούν οι Ερινύες. Χαίρομαι πάντως που έχουν έστω και έναν οπαδό εν Ελλάδι -πλην των Εβραίων κατά το θρήσκευμα Ελλήνων- οι Ισραηλίτες, με όλα αυτά που κάνουν. Όσο για το αν είναι …ακοματίκ, τότε μάλλον ονειρεύομαι κάθε φορά που βλέπω να πέφτει ξύλο στην Κνεσέτ!

 • @Newman λέτε: Τα περί αποζημιώσεων για θύματα στα Καλάβρυτα είναι παραμύθια της Χαλιμάς ότι τις έχουμε πάρει.

  Σας λέω: Για ψάχτε το! Και ξέρετε, αν δεν τις πήραμε, είναι λόγω υποτελείας και ραγιαδισμού και ΑΥΤΌ δεν είναι υπέρ μας και δεν μπορούμε να κατηγορούμε αυτούς που φρόντισαν και τις ΠΗΡΑΝ!

  Λέτε: ΕΝΟΧΕΣ καταλάβετέ το ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΕΣ εξαργυρώνουν οι αφελέστατοι Γερμανοί διότι ακόμη τους κυνηγούν οι Ερινύες.

  Σας λέω: Ώστε οι Γερμανοί δεν σχεδίασαν -και γι’ ΑΥΤΟ πληρώνουν- και εξετέλεσαν ένα συστηματικό και μαζικό έγκλημα! Μπας και είστε ο κ. Πλεύρης με ψευδώνυμο;;
  Αν δεν είστε, να υποδείξετε στο Γερμανικό Υπουργείο των οικονομικών πως, τώρα με την κρίση, είναι η ευκαιρεία τους να σταματήσουν τις πληρωμές και στο Υγείας τους και κοινωνικών ασφαλίσεων τους να τους ανοίξετε τα… ψυχολογικά-αφελή-ενοχικά τους μάτια! Σεμινάρια να τους κάνετε…

  Λέτε: Χαίρομαι πάντως που έχουν έστω και έναν οπαδό εν Ελλάδι -πλην των Εβραίων κατά το θρήσκευμα Ελλήνων- οι Ισραηλίτες, με όλα αυτά που κάνουν.

  Σας λέω: Αν δεν ήταν τα λεφτά, που παίρνουν απ’ του πετρελαιάδες, δεν θα είχαν τί να τσεπώνουν και θα είχαν σταματήσει τον “αγώνα” οι επικεφαλής της Χαμάς, της Φατάχ της Χεζμπολάχ και των κλπ. ηρωϊκών σας οργανώσεων. (Η χήρα του Αραφάτ τσέπωσε 1δις δολ. όταν πήγε Παρίσι και κόντεψε να βρωμίσει ο αδελφός του Ανδρέα μας, μέχρι να τον θάψουν, και μέχρι να βρουν λογαριασμό μαζί της οι άλλοι αδελφοί του στην μάσα.) Είναι καλλίτερο να μην υποστηρίζετε κανέναν τους!

  Λέτε: Όσο για το αν είναι …ακοματίκ, τότε μάλλον ονειρεύομαι κάθε φορά που βλέπω να πέφτει ξύλο στην Κνεσέτ!

  Σας λέω: Είναι πρώτη φορά που ακούω να λέγεται, από δημοσιογράφο, πως είναι ψεγάδι για τους βουλευτές ενός κόμματος να είναι… κομματικοποιημένοι!! Ουχού, κι εγώ ως τα τώρα ήξερα πως η κομματικοποίηση είναι ηλιθιότητα μόνο για το πόπολο! Όσο ζεις μαθαίνεις!
  Δηλαδή, αν κατάλαβα, εννοείτε πως πρέπει: Οι ΝΔκράτες να υποστηρίζουν τους ΘΑΣΟΚΟΥΣ, οι του ΛΑΟΣ αυτούς του ΚΚΕ… και πάει λέγοντας και υποστηρίζοντας. Αυτή δεν είναι βουλή. Είναι κοιμητήριο.
  Σοβαρά τώρα: Θέλω να σταματήσουμε την αντιπαράθεσή μας. Δεν βγάζει πουθενά. Θα ήθελα να μου πείτε, μόνον, αν είστε δημοσιογράφος. Γιατί έχω επλαγεί με την ιστορική και πολιτική σας ενημέρωση. Την αναλυτική και συνθετική σας σκέψη.

  Εκεί που λέτε: πλην των Εβραίων κατά το θρήσκευμα Ελλήνων

  Σας λέω πως κάπου εδώ θέλει δύο κόμματα και νομίζω πως το: κατά το θρήσκευμα, χωρίς να το βάλετε μέσα σε κόμματα, μπερδεύει. Αν είστε δημοσιογράφος, την σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1 τελειώσατε;; Χωρίς κακία!

 • Κυρία Περικλέους έχετε τις ικανότητες του Γκαίμπελς στη διαστρεύλωση. Όταν λέω ότι έχουν ενοχές οι Γερμανοί σημαίνει ότι κάτι κακό έχουν κάνει!! Σαφέστερο ΔΕΝ γίνεται. Τι μου τσαμπουνάτε περί Πλεύρη. Ελληνικά ΔΕΝ ξέρετε;; Ελίναι δυνατον να έχει κάποιος ενοχές για κάτ που δεν έχει κάνει;;
  Αποφασίστε τι είναι οι Εβραίοι…Απολιτικ ή ακομματίκ. Μη γυρίζετε τα πραγματα όπως σας γουστάρει. ΟΙ σημερινοί Εβραίοι έχουν την τύφλα τους από πολιτική. Είτε είναι μέσα στη Βουλή είτε είναι απ’ έξω. Να ρίχνουν βόλια μόνο ξέρουν. Και βεβαια η αντιπαράθεση δεν βγάζει πουθενά αφού σώνει και καλά εννοείτε να μας αποδείξετε κόντρα σε ό, τι πιστεύει όλος ο κοσμος ότι το Ισραήλ έχει δίκιο, μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι είναι κατσαπλιάδες ακι αμόρφωτος συρφετός!! Καληνύχτα

 • @ newsman: Πρώτα απ’ όλα δεν είπα πως το Ισραήλ έχει δίκιο. Ή μάλλον όλο το δίκιο! Αλλά δεν μπορείς να συζητάς για να λύσεις έναν κοινό πρόβλημα όταν ο συζητητής σου να θέλει να σε σβύσει από προσώπου γης! Θα έκανε και ‘γω το ίδιο που κάνουν οι Εβραίοι!
  Τον Σεπτέμβριο ο Αχμετζινενάντ ήταν στον Larry King, CNN, και αποσβολώθηκα όταν τον άκουσα να λέει πως “το Ισραήλ πρέπει να πάψει να υπάρχει. Ας το ‘βαζαν στην Αφρική…” και άλλα τέτοια εξωφρενικά. Με ποιούς θα συζητήσουν οι ρημάδηδες;; Πως να τους πιέσεις να υποχωρήσουν;; Όποιος είναι έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια λέει. Με το να χαϊδεύουμε την Χαμάς ανοίγουμε τάφους για περισσότερα Παλαιστινεζάκια. Για αφόρητη δυστυχία. Για πυρομαχικά στα υπόγεια σχολείων, νοσοκομείων και ανύμπορων τρομοκρατημένων -από την Χαμάς- νοικοκυριών. Και σκοτούρα μου αν είναι απολιτίκ ή ακοματίκ. Για πάρτυ τους είναι ότι και να ‘ναι!

 • @ Ίδιον: Ήταν τότε που ο Αχμεντινετζάντ είχε μιλήσει και στην γ. συνέλευση του ΟΗΕ. Στην δικτατορική χώρα του Bush…. του δικτάτορα! Χαμηλή Τεξανή νοημοσύνη;; Μάλιστα!

 • @ Όλους αντιγράφω από το έθος: Από την πλευρά του ο γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, απηύθυνε χθες έκκληση για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας ύψους 613 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα της ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας.

  Κάτι με κάνει να σκεφτώ πως ο προϋπολογισμός της Χαμάς είχε πέσει έξω αυτό το ποσό! Ίσως και πιο λίγο… Αλλά, όχι ν’ ανυσηχείτε, είναι φαρδιές οι αγωνιστικές τσέπες των στελεχών της. Θα τους δώσουν και, οι άλλοι αδελφοί, άραβες, για να μην τους έχουν στα πόδια τους… Με κάτω από 2000 θύματα πόσα δολάρια πέφτουν κατά θύμα;; Είναι κυνικό αλλά δυστυχώς έτσι είναι αυτοί οι ειδικοί ηρωϊκοί αγωνιστές!!! Γι’ αυτό έκαναν και το ξεχωριστό τους κράτος στη λωρίδα της Γάζας. Για να ‘χουν πρόσβαση στην βοήθεια που την τσέπωνε πρώτα ο αδελφός τους Αντρέα μας και μετά ο Αμπάς-αδελφός μας.

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε