Και πάλι τρομοκρατία

Προκαλεί έκπληξη η… έκπληξη της αστυνομίας για τα δύο, με τη χρήση Καλάσνικοφ, τρομοκρατικά χτυπήματα.
Από την εποχή της επίθεσης στον τότε Υπουργό Βουλγαράκη και της ρουκέτας εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας επέμενα στην ανάγκη άμεσης και ριζικής εξιχνίασης.
Όταν στην Κωνσταντινούπολη ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν χτυπήσει το Βρετανικό Προξενείο οι δράστες είχαν συλληφθεί σε τέσσερις μέσα ημέρες.
Εδώ η ανικανότητα των αρχών ασφαλείας, παρά τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και τα χρήματα που ξόδεψαν οι φορολογούμενοι για συστήματα έρευνας και εξιχνίασης, είναι πλέον παροιμιώδης.
Η αστυνομία διαθέτει άνδρες για την φύλαξη δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, ρουσφετολογώντας σε βάρος της ασφάλειας των φορολογουμένων, αλλά δεν διαθέτει κοινό νου, ηγετική καθοδήγηση και μέθοδο ανάλυσης για τα στοιχειώδη.
Με αποτέλεσμα ο τόπος να είναι έρμαιο των διαθέσεων του κάθε τυχάρπαστου ονειροπαρμένου κοινωνικού ανατροπέα ή λογής κουκουλοφόρων βλαστών καλών οικογενειών των βορείων προαστίων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ -(Φωτογραφία: ΑΝΤΥ ΓΟΥΟΡΧΩΛ “Το όπλο”)
http://www.capital.gr

1 σχόλιο

  • Αλήθεια, μάθαμε τελικά “ποιος έριξε ρουκέτα, στου Πρέσβη την τουαλέτα;” ή έχουμε μείνει με την “απορία”;

    Πολλές απορίες μας μαζεύτηκαν τώρα τελευταία. Περισσότερες δε έχουν μαζευτεί στην Αστυνομική Δ/νση. Τι τραβάνε κι αυτοί οι καψεροί…

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε