Βρε τον Άκη; τον Άκη σε λλέω!…

Δεν το πιστεύω. Διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του Άκη;
Μετά με λλέει «σταμάτα να με λλες γρουσούζα»…

Μα η σύζυγος –συγγνώμη που μιλώ για τα ενδο-οικογενειακά- κάθε φορά που αφιερώνει μίαν αγρυπνία σε κάποιον, κάτι παθαίνει αυτός ο Κάποιος. Στη περίπτωσή μας πρόκειται για τον Άκη, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα δεν έκλεισε μάτι κατά την διάρκεια της Aγρυπνίας με τον πάτερ Χαράλαμπο διότι λυπάται λέει τους όμορφους πολιτικούς άνδρες (περνά κλιμακτήριο), τους θεωρεί όλους θύματα της εμφάνισής τους, έτσι γεννήθηκαν λλέει, τι φταίνε.

Σήμερα μαθαίνω ότι «δράστες άνοιξαν χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και πήραν 15 ντοσιέ και άλλα 16 ντοσιέ από τη βιβλιοθήκη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.» (όλα του Άκη!)

Βρε γυναίκα, αν δεν σε πω τι σκέφτηκα, θα σκάσω.

(απότομα)«Λλέγε»!

Λλες τα ντοσέδια αυτά που εκλάπησαν να είναι αυτά που χρειαζόταν η Δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητα του έμορφου πολιτικού ανδρός;

Εάν –ω μη γένοιτο!- επιχειρηθεί αιφνιδιαστικόν (της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ) Ντού, θα βρουν από τα τρία το μακρύτερο.

Είδατε μια τυχαία διάρρηξη τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει;

Τέτοια εμμονή με τις Αγρυπνίες. Γρουσούζα σε λλέω…

Ροίδη Εμμονές

http://roides.wordpress.com/

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ύστερα από διάρρηξη στο πολιτικό του γραφείο στην Κυψέλη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δράστες άνοιξαν χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και πήραν 15 ντοσιέ και άλλα 16 ντοσιέ από τη βιβλιοθήκη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Οι φάκελοι περιείχαν οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία δικαστικών του αντιπαραθέσεων και ενημερωτικά σημειώματα που είχε λάβει για κυβερνητικά θέματα που είχε χειριστεί κατά τη διάρκεια υπουργικών θητειών του.

Σε δηλώσεις του ο κ.Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «όχι πολιτικά ανεκτή την εγκληματική ενέργεια» σε βάρος του που είχε στόχο την κλοπή προσωπικών του δεδομένων «για μικροπολιτική εκμετάλλευση».

Είπε επίσης ότι η διάρρηξη είχε «επαγγελματικό χαρακτήρα» και αποτελεί συνέχεια της «στοχοποίησης» του και «των προσωπικών επιθέσων που έχουν αναβαθμιστεί σε εγκληματικές ενέργειες».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  • Μικρό παιδί σαν ήμουνα και πήγαινα σχολείο, μια μέρα που δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και κινδύνευα να την κάτσω από όλες τις μεριές, συνέβη κάτι απίστευτο: Καθώς σηκώθηκα το πρωί και ετοιμαζόμουν να φύγω, ανακαλύπτω ότι λείπει το ένα παπούτσι από το μοναδικό, λόγω φτώχειας, ζευγάρι. Φάγαμε το σπίτι, πουθενά το παπούτσι… Τι να γίνη, δεν πήγα σχολείο. Στεναχώρια εγώ, «καλά, μην κάνης έτσι», με παρηγορούσε η μάνα μου, «θα πάρω απουσία» εγώ, «θα την δικαιολογήσουμε» η μάνα μου, «μα, θα χάσω τα μαθήματα» εγώ, «ε, δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος» η μάνα μου.
    Κατά τις έντεκα, οπότε η μάνα μου πήγε στο πλυσταριό, κάνει έτσι… και τι να δη; Το χαμένο παπούτσι!!!
    Ακόμη και σήμερα έχω τύψεις για το ξύλο που έφαγε το σκυλί μας…
    Δεν ξέρω αν το είχε σκεφτή η μάνα μου, αλλά δεν είχαμε προλάβει να υποβάλουμε μήνυση κατ’ αγνώστων – άντε μετά να δούμε πώς θα ξεμπέρδευε η Φρειδερίκη.

  • Είναι η τρίτη φορά που εμφανίζομαι ως «Ανώνυμος». Έχουν χαθή τα στοιχεία μου από τις θέσεις που εμφανίζονταν αυτομάτως, χωρίς δική μου παρέμβαση και η συνήθεια δεν με άφησε να το διαπιστώσω πριν την αποστολή.
    Τι συμβαίνει; Μήπως οφείλεται στο ότι έχω δημιουργήσει δικό μου μπλογκ, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει λειτουργήσει παρά μόνον δοκιμαστικά; Όποια βοήθεια θα εκτιμηθή.

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε