Τι τσίμπησε, πάλι, η Πιπιλή;

Έμαθα ότι η πρώην συνάδελφος και νυν βουλευτής, η Φωτεινή Πιπιλή, που κουβαλάει τη γνωστή δημοσιογραφική τρέλα, κατέθεσε –για να τρελάνει- Επίκαιρη Ερώτηση, προς τον Υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη, για τον δραστικό περιορισμό των δαπανών στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. (Μήπως δικά τους είναι;)
Τι την τσίμπησε την Πιπιλή; Η Νομαρχία Αθηνών αποφάσισε να διαθέσει 500.000 ευρώ για τη διοργάνωση του 23ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ύστερα από το αρχικό αίτημα του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Ο οποίος, όπως λέει στην Ερώτησή της η Φωτεινή Πιπιλή, είχε αρχικώς ζητήσει να συμμετάσχει η Νομαρχία στην διοργάνωση του συνεδρίου, με το ποσό του 1.000.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι κατέθεσε και προσφυγή προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Μανιάτη, καταγγελία προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή και ενημέρωσε και την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.
Γι’ αυτό ποτέ δεν επαρκούν τα κονδύλια στους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν πρόκειται για τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, όπως αντιπυρική προστασία, υγειονομικοί έλεγχοι κ.α.

ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ