Ανόρθωση διά της αυτοανορθώσεως

Διάβασα σε τηλεοπτικό περιοδικό ότι τηλεπαρουσιάστρια πρωινής εκπομπής απέδωσε την εμπορική επιτυχία των… αποκαλυπτικών dvd δύο τηλεστάρ στην οικονομική κρίση.
Στήριξε, μάλιστα, την άποψή της σε έρευνα σχετική με το σεξ, από την οποία προέκυπτε ότι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ποσοστό περί το 49% των ανδρών βρίσκει «διέξοδο οργασμικής ολοκλήρωσης» στον αυνανισμό. Εναντι μόλις 26% σε προηγούμενες χρονιές, προτού εκδηλωθεί η οικονομική κρίση. Που, φαίνεται, αποθαρρύνει -ως δαπανηρή- τη συνουσία και ενθαρρύνει -ως συμφερότερη- τη «χειροπρακτική αυτάρκεια» (του Καραγάτση ο χαρακτηρισμός), έστω με μικρή δαπάνη «φαντασίωσης» για την αγορά των δύο -ή και άλλων ομοίου περιεχομένου- dvd.

Εάν, πάντως, κρίνουμε -όπως η τηλεπαρουσιάστρια- τους αριθμούς: 49% οι επί κρίσεως αυνανιζόμενοι, έναντι 26% οι προ κρίσεως, σε συνάρτηση με το σουξέ των δύο dvd, εξάγεται διττό συμπέρασμα: α) ο αυνανισμός είναι φθηνότερος (και ως πράξη αυτογνωσίας… υπευθυνότερος) της συνευρέσεως, β) ωθούμενοι, από πιεστική οικονομική ανάγκη, στον αυνανισμό συμβάλλουμε, ούτως ή άλλως, στην ανόρθωση της εθνικής οικονομίας διά της ατομικής… αυτοανορθώσεως. Αρα, οι πρωταγωνίστριες των δύο… τολμηρών dvd, εκτός από τηλεστάρ αναδεικνύονται -στο ποσοστό που τους αναλογεί- και σταρ/ευεργέτιδες της εθνικής οικονομίας. Αφού ώθησαν μέρος του έχοντος αναπαραγωγική ικανότητα άρρενος πληθυσμού να στραφεί σε διεξόδους… ενδοεπικοινωνίας οικονομικές, αντί να σπαταλάει λεφτά σε πολυέξοδες… διαχύσεις.
Εξ αυτού -προφανώς- η νεότερη από τις δύο… ντιβιντούχους τηλεστάρ (τελευταία ρεκλαμάρει διαδικτυακό «καζίνο» με όλα τα λεφτά στο κόκκινο…), μετά τις μετρήσεις που, εμμέσως, επικύρωσαν τη συμβολή της στην οικονομική ανόρθωση, εισήλθε πανηγυρικώς, υποβασταζόμενη από ενθουσιώδεις ναύτες, στο Πολεμικό Μουσείο, υπό τους παιάνας (δεν συνέβη, αλλά το φαντάστηκα για περισσότερη χάρη…) του εθνικού εμβατηρίου: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά…

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο

  • Από το παλιό “ρουτάνες στα κρεβάτια σας” το πιο μοντέρνο σήμερα
    “ρουτάνες στις βιντεοκάμερες σας”.

    Η τηλεπαρουσιάστρια πήρε η ίδια συνέντευξη τα θύματα της οικονομικής κρίσης;
    Γιατί μόνο τους άνδρες;
    Μόνο οι άνδρες βρίσκουν «διέξοδο οργασμικής ολοκλήρωσης»;

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε