Πρότυπα;;;

Δολοφονήθηκε ένας ηθοποιός. Γνωστός, στον περισσότερο κόσμο από τηλεοπτικά σίριαλς. Να τιμήσουμε την μνήμη του, όπως πρέπει για κάθε τεθνεώτα ανεξαρτήτως του τρόπου που φεύγει από τον κατά τις Γραφές, μάταιο τούτο κόσμο.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πρωτοστατούντων των τηλεοπτικών, αποκάλυψαν πολλές πτυχές από την άτυχη όσο και σκοτεινή ζωή του εν λόγω ηθοποιού. Πτυχές που σχετίζονται με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών –για τα οποία άλλωστε είχε συλληφθεί, χωρίς να έχει την τύχη –για την ακρίβεια, την ατυχία- άλλων φουκαράδων που θα τους έστελναν κατ’ ευθείαν «στην ψειρού», επειδή ούτε γνωστό θα ήταν το επίθετό τους ούτε οι ίδιοι θα ήσαν TV περσόνες (τρομάρα μας)…Αποκάλυψαν πτυχές μιας σκοτεινής ζωής, με ψωνίσματα ερωτικών συντρόφων και άλλα τέτοια με τα οποία χαίρεται η κοινή γνώμη, απολαμβάνοντας το θέαμα της κλειδαρότρυπας που αφειδώς της προσφέρεται.
Η επωδός όλων αυτών: Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ναι. Μπορεί να είχε καλή ψυχή ο δολοφονημένος, να ήταν ευγενικός και να μη πείραζε κανένα, όπως ανέφερε καθένας που έβγαινε στο γυαλί για λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Όμως ο συνδυασμός των εκτιμήσεων ότι ο ηθοποιός ήταν ένα πολύ καλό παιδί και οι αποκαλύψεις για το βύθισμα του στα ναρκωτικά και τα ψωνίσματα ανδρικών συντρόφων, τείνουν να αναδείξουν ένα…πρότυπο προς μίμηση, λόγω ακριβώς της ηρωποίησης μιας διασημότητας από τα ΜΜΕ. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο…Γι’ αυτούς τουλάχιστον που δεν σκέπτονται

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ -(Φωτογραφία: αρχείο φουστανΕΛΛΑΣ)

Προσθήκη σχολίου

Κλικάρετε εδώ για να σχολιάσετε