Τουλάχιστον… μην προκαλείτε!!!

Οποιος εμπλέκεται (εννοεί στο σκάνδαλο Ζήμενς), αποκόβεται από την παράταξη και δεν μας εκπροσωπεί. Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση υπεράσπισης κανενός. Θα ήθελα να μπορώ, όταν θα με ρωτούν οι πολίτες αν βάλαμε κανέναν φυλακή να τους λέω ναι, βάλαμε τον τάδε και τον τάδε.    Τάδε έφη Θόδωρος Πάγκαλος.

Σαν Αντιπρόεδρος εκφράζει εγκυρότατα την κυβερνητική άποψη και επί του θέματος των σκανδάλων και των εξεταστικών επιτροπών.

Άρα καταλαβαίνουμε πως οι ευσεβείς πόθοι της κυβέρνησης εξαντλούνται απλά, στο να αποδοθούν κατηγορίες το πολύ σε δυο – τρεις περιφερειακά ενεχόμενους στο πλιάτσικο ενάντια στον Ελληνικό λαό. Κι αυτό για να μπορούν να λένε (βγαίνει αυτολεξεί από τα λεγόμενα Πάγκαλου) ότι “βάλανε τον τάδε και τον τάδε στην φυλακή”.

Αλλού είναι η ουσία του πράγματος κυρ – αντιπρόεδρε…..

Πρέπει να υπάρξει ΝΕΜΕΣΙΣ, παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών – κύρια – κλεφτών (βουλευτών, υπουργών, τζακιών και νεόπλουτων που μάδησαν τον πλούτο και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ την ανοχή, αντοχή και υπομονή των Ελλήνων πολιτών.

Και ακόμη: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ με δημεύσεις των περουσιών που απέκτησαν τα διάφορα πολιτικά λαμόγια του κερατά!!!!

Για να μπορέσει αργότερα μια κυβέρνηση, που ευαγγελίζεται ότι θέλει να αλλάξει τα πάντα, να κάνει το ίδιο και με:

•τα κοπρόσκυλα που φάγανε τις επιδοτήσεις με εικονικές παραγωγές στον αγροτικό τομέα,

•τους επιστήμονες που πήρανε επιχορηγήσεις στις ΜΚΟ για να διοργανώνουν σεμινάρια που θα τονώνανε ψυχολογικά τους δικαστές της Ζουαζιλάνδης,

•τους γιατρούς που λαμβάνανε μίζες 30% για χρησιμοποίηση προσθετικών υλικών σε εγχειρήσεις,

•τους λαθρέμπορους των καυσίμων,

•τους τοκογλύφους των τραπεζών που δίνουν με 19% πλαστικό χρήμα

ώστε να έχει το θάρρος μετά να αφαιμάξει τον 13 ο και 14 ο μισθό των συνταξιούχων και χαμηλομισθοσυντήρητων

και το θράσος να ζητήσει κατανόηση και υπομονή από την άνεργη και απελπισμένη νεολαία μας……

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

www.activistis.gr

1 σχόλιο αναγνώστη

 1. Ο/Η nicolaos demonicos λέει:

  @ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ: Θα συμφωνήσω απολύτως με την αποστροφή: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ με δημεύσεις των περουσιών που απέκτησαν τα διάφορα πολιτικά λαμόγια του κερατά!!!!» και θα επαυξήσω: Όλοι οι ανωτέρω να σταλούν και σε μακροχρόνιες «διακοπές» με έξοδα του κράτους. Καθόλου δεν θα μας ενωχλούσε να τους συντηρούμε για μερικές δεκάδες χρόνια.
  Ας ευθυμήσουμε όμως λιγουλάκι. Γράφετε: «Πρέπει να υπάρξει ΝΕΜΕΣΙΣ, παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών – κύρια – κλεφτών…».
  Αν αντικαταστήσουμε τους λατινικούς χαρακτήρες της λέξης SIEMENS με ελληνικούς, προκύπτει το μόρφωμα ΣΙΕΜΕΝΣ. Θα παρατηρήσετε ότι οι δύο λέξεις, ΝΕΜΕΣΙΣ και ΣΙΕΜΕΝΣ, διαθέτουν τα ίδια ακριβώς γράμματα, δηλαδή η μία συνιστά αναγραμματισμό της άλλης.
  Σύμφωνα λοιπόν με την λεξαριθμική θεωρία, για τους υπερασπιστές της οποίας η αντικατάσταση αυτή είναι και θεμιτή και νόμιμη, υπέρμαχος της οποίας υπήρξε ο άτυχος Ευθ. Φούντας και συνεχίζει να είναι ο μαθηματικός Ελ. Αργυρόπουλος και άλλοι, όταν δύο λέξεις εμφανίζουν το ίδιο σύνολο (λεξαριθμική ισοψηφία ή ταυτότητα), συμπίπτουν και κατά το νόημα. Και το νόημα δίδεται από τον πυθμένα τους, δηλαδή τον τελικό αριθμό που προκύπτει μετά την πρόσθεση των ψηφίων του συνόλου.
  Έτσι έχουμε:
  ΝΕΜΕΣΙΣ→50+5+40+5+200+10+200=510→5+1+0=6 (πυθμένας)
  ΣΙΕΜΕΝΣ→200+10+5+40+5+50+200=510→5+1+0=6 (πυθμένας)
  «Το έκτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου ήταν το στίγμα [ϛ] (σ.σ.: αφήνουμε στην άκρη το δίγαμμα, διότι δεν εξυπηρετεί το προκείμενο). Το στίγμα είναι το γράμμα του ελικοειδούς DNA, το γράμμα της σεξουαλικότητος. Είναι το στίγμα της ζωής […], η συκιά με τον γλυκύτατο καρπό της […].» [Από το βιβλίο του πρώτου «Ελληνικός Λόγος»].
  Και τώρα τι θέλετε; Να έρθη η ΝΕΜΕΣΙΣ να τσακίση την ομοπύθμενό της ΣΙΕΜΕΝΣ;
  Μπορούν να γίνουν αυτά τα πράγματα, φίλε Ακτιβιστή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *