Πως θα φορτίζω το laptop;

Ναι, είναι δεδομένο και το έχουμε ξαναπεί. Όλα πουλιούνται κι όλα αγοράζονται: οικόπεδα, παπούτσια, δάση, ψυχές, τράπεζες, τηλεοπτικοί σταθμοί, δημόσιες επιχειρήσεις, ρούχα, κορμιά, σπίτια, αξιοπρέπειες, παιδιά, σκυλιά, σεξ, αυτοκίνητα κ.ά.

Η αλλαγή είναι πως πλέον όλοι έχουμε πρόσβαση στην αγοραπωλησία. Πριν κάποια χρόνια, είχαμε ένα άλλο καθεστώς, πιο “κομμουνιστικό”. Και να θέλαμε να αγοράσουμε, δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, παρά μόνο για τους λίγους. Τους εκλεκτούς. Και να θέλαμε να πουλήσουμε, δύσκολα βρίσκαμε αγοραστή. Τώρα έχουμε πιο “φιλελεύθερο” σκηνικό και η πρόσβαση είναι πιο εύκολη προς όλους και από όλους. Αρκεί να υπάρχει ρευστό, ασφαλώς!

Εδώ και καιρό ξυπνάω με τη σκέψη “πούλα” και κοιμάμαι με τη σκέψη “αγόρασε”. Κάποιες μέρες κι αντίστροφα. Κι όλη μέρα καταναλώνω και καταναλώνομαι και ακούω από παντού για αγοραπωλησίες. Αναρωτιέμαι, θα σταματήσει κάπου όλο αυτό; Με κούρασε! Απάντηση δεν ακούω από πουθενά και ξέρω πως ματαίως περιμένω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απογοητεύομαι.

Απλά να, όσα περισσότερα ακούω για “deals” τόσο πιο ψηλά θέλω να ανέβω στο βουνό, να στήσω ένα αντίσκηνο. Δυο πράγματα μόνο με κρατούν: οι τίτλοι ιδιοκτησίας και η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος. Πως θα φορτίζω το laptop;

DANA SEMITECOLO -(Φωτογραφία: πόστερ του ΛΟΟΥΕΛ ΧΕΡΡΕΡΟ)

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Περικλέους Διονυσία λέει:

    @ΔΑΝΑ: Ελάτε στις καφέ, μας βάζουν και οπτικάς ίνας! Στην κορφή του Γράμμου (με δύο μου γίνεται ψηλότερος;) έχουν, ως τώρα, τίτλους ιδιοκτησίας: Οι καφέ, τα αγριογούρουνα, τα ζαρκάδια, οι λύκοι -τους φοβάστε;(σας διαβεβαιώ πως δεν δαγκώνουν περισσότερο απ’ τους εφοριακούς.) Η κλάψα των “φτωχών” Ελλήνων είναι κάτι σαν… αξεσουάρ. Το φοράν όταν πάνε εφορία και προσέξτε τη θλίψη εκείνου του σπαραξηκαρδιακού (το ξη θέλει γιωτά;) στον Αντ1. Παίζει στην Επίδαυρο τα καλοκαίρια που κλείνει η σαιζόν του; Και λόγω κεκτημένης…;

  2. Ο/Η Dana_Semitecolo λέει:

    Αξιότιμη κ. Περικλέους, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την πρόσκληση αλλά προτιμώ να πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *