Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους

images-fffΟ Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους:

«Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…»
Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω… δειλίας!!

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα!!
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.
Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.
Τα λόγια του ήταν :
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει,λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θαδεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη καιο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Korfiatis
http://korfiatis.blogspot.com

11 Σχόλια

 1. Ο/Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ λέει:

  ΄Οταν τα ταμπού θεωρούνται προοδευτικότητα.
  Αλήθειες που κανείς πολιτικός στην Ελλάδα δεν τολμά να πει.
  Μάλλον στην Αυστραλία έχουν έλλειμμα Δημοκρατίας…

 2. Ο/Η Dana_Semitecolo λέει:

  Να κι ένας πολιτικός που δεν φοβάται να μην είναι «πολιτικά ορθός»! Μπράβο του που τα είπε έξω από τα δόντια.

 3. Ο/Η nicolaos demonicos λέει:

  @Προς τους ανωτέρω δύο: Θα περιαυτολογήσω: Έχω επινοήσει τον όρο πωλητικός στην θέση του πολιτικός. Και θα ρισκάρω: Δεν υπήρξε μετά τον Τρικούπη Έλληνας πολιτικός. Και θα πάω παραπέρα: Ούτε καν πωλητικοί είναι ο όρος που τους προσδιορίζει. Το σωστό είναι ξεπουλητικοί, αλλά δεν μου «κάθεται» το «που», μου τα χαλάει.
  Πωλητικοί λοιπόν και έχοντες κληρονομικό το δικαίωμα του πωλείν και ξεπουλάν. Πωλητές-ξεπουλητές. Σιχαμένοι, ξεφτιλισμένοι, απάτριδες.
  ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ… όχι μη και τους ματιάσετε.

 4. Ο/Η Ιερόδουλος λέει:

  Μπράβο στον Σαρκοζί του Ειρηνικού.
  Τυχαίο είναι που η συγκέντρωση των μουσουλμάνων θα γίνει σήμερα που είναι η επέτειος της Αλώσεως, ιερή μνήμη για τον απανταχού Ελληνισμό;
  Ε όχι ρε παιδιά έλεος πια με τους ψευδοπροοδευτικούς.
  Νοιώθουμε όλοι οι Έλληνες ξένοι στην πατρίδα μας.

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  “Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν»
  -> Οι ιθαγενείς Αυστραλοί εξοντόθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτοί που λέγονται σήμερα Αυστραλοί δεν είναι τίποτα άλλο από παλαιότερους μετανάστες. Κρίμα που ξεχνάμε τις ρίζες μας και την πορεία μας.

  «Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο»
  -> χριστιανοί άντρες και γυναίκες! Μα οι πρώτοι κάτοικοι της Αυστραλίας ήταν απλά εξόριστοι ευρωπαίοι εγκληματίες. Οι πιο στυγνοί εγκληματίες, δολοφόνοι, πειρατές στέλνονταν όσο πιο μακριά γινόταν. Αυτοί ήταν οι «χριστιανοί»?

  Ήμαρτον πια. Ο καθένας λέει και την παπαρολογίτσα του.

 6. Ο/Η Ελένη Γιατρά λέει:

  @Ανώνυμος: Ναι μεν, αλλά οι ιθαγενείς Αυστραλοί δεν ήταν ισλαμιστές.
  Έπειτα είναι δύσκολο για όλους τους λαούς -και για τον δικό μας- να ψάξετε λίγο πιο πίσω στην ιστορία τους και να μη βρείτε στυγνούς εγκληματίες, δολοφόνους, πειρατές κλπ.

  Οι σημερινοί πειρατές του ελληνικού δημοσίου δεν είναι εγκληματίες; Ναι, αλλά οι Αυστραλοί εγληματίες ήταν τέτοιοι πριν δύο αιώνες, όχι σήμερα.
  Σήμερα η Αυστραλία, που λέει αυτά, έχει γίνει από τις πιο πολιτισμένες χώρες στο κόσμο.

  Και τι να το κάνει η Ελλάδα που πριν 25 αιώνες υπήρξε τον λίκνον του δυτικού πολιτισμού, όταν σήμερα βρίσκεται σε αυτό το χάλι;
  Ή μήπως οι σημερινοί πολιτικοί, είτε απόγονοι των Κοτζαμπάσηδων, είτε σοσιαλομιμητές της πρακτικής εκείνων, που διατηρουν το φοβομπηχτικό καθεστώς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δεν είναι εγκληματίες, πειρατές και με τον τρόπο τους δολοφόνοι;

  Το να μπορεί ο καθένας να λέει την παπαρίτσα του λέγεται Δημοκρατία.
  Όταν η παπαρίτσα όμως γίνεται παπαριτσάρα τότε έχουμε πρόβλημα.

  Εν ολίγοις, αν θέλετε να συγκρίνετε τους Αυστραλούς με τους άλλους λαούς, ας λάβετε υπόψιν και τον εκάστοτε αιώνα, όχι να κάνετε συγκρίσεις κοινωνιών του 21ου αιώνα με κοινωνίες του 17ου!

 7. Ο/Η Διονυσία Περικλέους λέει:

  @Ανώνυμος: Και οι ινδιάνοι ήταν οι ιθαγενείς της αμερικανικής ηπείρου και πάνω από 300.000 δεν ήταν. Και ΕΚΕΙ εγκληματίες και παρείσακτους έστελναν οι εγγλέζοι -ή δευτερότοκους, κι άκληρους, γιούς λόρδων και βαρώνων.
  Το ΤΙ έγινε, 500 χρόνια πριν από μαχαιροβγάλτες, δεν έχει θέση στα ΤΩΡΑ -που ‘ναι 500 χρόνια μετά- και δεν ανατρέπει τα όσα, πολύ λογικά, επισημαίνει ο Αυστραλός πρωθυπουργός στους πολύ φρέσκους μετανάστες στη χώρα του. Γιατί θέλει εσωτερική ειρήνη και πρόοδο για αυτούς που τον ψηφίζουν και εισφοροστηρίζουν την χώρα που πρωθυπουργεύει. Κι ας μην το παρακάνουμε στην «προοδευτικότητα». Όλα ξευτελίζονται και χωρίς την βοήθειά μας…

 8. Ο/Η nicolaos demonicos λέει:

  @Ιερόδουλο: Αν χρωστάω κάτι στους Οθωμανούς, τους Τούρκους παναπή, είναι ακριβώς αυτό: Το ότι διέλυσαν την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Αυτοκρατορία της Ρωμανίας, δηλονότι το ανθελληνικώτατο κρατικό μόρφωμα το οψίμως και υπόπτως αποκληθέν Βυζάντιο.
  Σ’ αυτό που εσύ θέλεις να «επετιάζης» οφείλουμε το ότι δεν είμαστε πια Έλληνες αλλά Ελλαδίτες κοψομεσάκηδες από το τουρλοκώλιασμα, που λέει και ο Φιλήντας. Και φυσικά στον μέγα συνεργάτη τους, τον Χριστιανισμό, τον αδήριτο εχθρό του Ελληνισμού και κάθε μορφής πολιτισμού.
  Καλό ξημέρωμα…

 9. Ο/Η Διονυσία Περικλέους λέει:

  @ndemonicos: Να μην το παρά χέζουμε. Όταν δυνάστες διαλέγουμε πρέπει να προσέχουμε γιατί απ’ τον κακό στον χειρότερο μπορεί να πέσουμε…

 10. Ο/Η Μικροαστός λέει:

  @ Ανώνυμος: Ακόμα κι αν ο κ. Σαραντάκος έχει δίκιο, ισχύει το «se non e vero, e ben trovato’!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *